TAKI MARINKOVIĆ URNISAO ANELI I JANJUŠA! Evo šta je rekao, ne može da ih gleda očima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje, rekao je Taki.

TAKI MARINKOVIĆ URNISAO ANELI I JANJUŠA! Evo šta je rekao, ne može da ih gleda očima!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic

Otac učesnice Elite Maje Marinković Radomir Taki Marinković rekao je da veza Aneli i Janjuša neća uspeti u Eliti, te i da će Ahmićka da završi kao njegova ćerka, s kojom je on takođe raskinuo.

- Oni su aktivno radili na bebi tako da me vesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna nije se javljao na telefon, sada priča da će brine o detetu, mislim sve su to prazne priče. Čovek možda može Aneli da ubedi u to da je brižan otac i da će to tek biti, ali mene ne - rekao je Taki za Pink.rs. 

Foto: instagram.com

Taki Marinković

 

Taki nije imao lepe reči za to kakav je Janjuš kao otac, jer ćerku već ima u spoljnom svetu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje. Kako se završi rijaliti on ode na more gde izlazi i kocka se, koliko vremena provodi sa detetom?! Isto tako i Aneli, ona u rijalitiju a malu ćerku joj čuvaju drugi. Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo - zaključio je Taki. 

Podsećamo, tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", voditelj je reč dao Stanislavu Krofaku, koji je objasnio odnos sa Majom Marinković, sa kojom je nedavno raskinuo, pa priznao da mu se totalno zgadila, kako ona, tako i se*sualni odnosi sa njom, koji su gotovo održavali njihovu vezu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.06.2024 17:36

Taki sve se slažem s tobom...mučno mi je i da ih slušam i da ih gledam...nemaju nikakvu odgovornost ni prema postojećoj deci, a kamoli za nerođeno dete...sve je to marketing s njihove strane...misle da su popularni i nikada ne mogu da budu kao Terza i Milica...koji su mladi, perspektivni...ne smrdi im trag kao ovim dvoje...šljam belosvetski...ko im veruje, nije normalan...