BIVŠI ZADRUGAR RAZVEZAO JEZIK! Evo šta sad kaže o Mileni Kačavendi! Ovo joj se sigurno neće dopasti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bih mnogo da pričam o tome, drugačije je tamo. Verovao sam da postoje obostrane emocije.

BIVŠI ZADRUGAR RAZVEZAO JEZIK! Evo šta sad kaže o Mileni Kačavendi! Ovo joj se sigurno neće dopasti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir Ramović napustio je "Elitu" posle skoro devet meseci koliko je proveo u Beloj kući. Iako nije uspeo pošteno ni da se vidi s najmilijima, on je otvorio dušu i priznao kako je protekao prvi virtuelni kontakt s njegovom decom, kao i da se pošteno isplakao čim ih je ugledao preko video-poziva, a onda je progovorio i o Mileni Kačavendi, koja mu je velika ljubav. 

 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir Ramović

 

 

- Trenutno su mi pomešane emocije, srećan sam što sam izašao. Žao mi je što sam napustio, zbog nekih ljudi, ali prvenstveno zbog Kačavende, koja mi mnogo znači, a znam da i ja njoj značim, samo što nije smela da se otvori pred kamerama.
Da li tvoj i Milenin odnos ima budućnost u spoljnom svetu?


- Ne bih mnogo da pričam o tome, drugačije je tamo. Verovao sam da postoje obostrane emocije. Kad su bila prva dešavanja vezana za nas, tad je bila najviše spontana, do trenutka kad je shvatila da to uzima maha i da su učesnici počeli da komentarišu. Rekla mi je da ne može da mi kaže ni da ni ne. Vremenom je odlučila da stavi do znanja da tu nema ničega. Nakon podele budžeta odlučila je da me liferuje i da udara tamo gde najviše boli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir Ramović

 


Da li si video svoju decu?


- Čuo sam se odmah s decom preko video-poziva, emotivno je bilo, svi smo plakali. Nisam mogao da dođem sebi koliko mi je bilo teško. I srećan i tužan sam bio u isto vreme, jedva čekam da ih vidim. To je osećaj koji ne može niko da vam zameni. Sav novac ovoga sveta nije vredan kao vaša deca i ljubav koju oni nose.


Kako komentarišeš to što je tvoja žena rekla da se ti stidiš svoje dece jer imaju autizam?


- Video sam to na portalima, vidim da su ti naslovi bombastični, kao i što su bili oni vezani za Milenu i mene. Nisam ulazio u to kada sam se čuo s njom, ona je meni odmah rekla da se ne osvrćem na te stvari, da ona ništa to nije mislila loše, čak mi je i sestra rekla da ništa strašno nije pričala, da me je čak ishvalila kao oca. Sad to prvi put čujem.


Možda je mislila na to kako se nikada nisi pomirio s tim da su tvoja deca autistična?


- Upoznali ste me za ovih devet meseci tamo, koliko-toliko, kakav sam u rijalitiju bio, a onda zamislite kakav sam napolju, pogotovo s najbližima, a tek s dve osobe koje najviše volim, svojom decom. Oni su mi uvek na prvom mestu i nikako i nikada ne mogu da ih se stidim. Možda je ona (bivša supruga) u nekom kontekstu spomenula, gde se ja još uvek nisam pomirio s tim i ne znam kako da prebrodim kako drugi ljudi reaguju na to.

Foto: Printskrin

Milena Kačavenda

 


Da li ti je bivša zamerila odnos s Milenom Kačavendom, koji je bio prilično emotivan i prisan?


- Još uvek nije ništa govorila što se tiče toga, baš ništa. Normalan je razgovor bio, slala mi je slike, snimke dece, pa me je opet nazvala da ih vidim preko poziva. Nijedanput mi ništa nije prebacila, to je dobra stvar, takva je situacija što se tiče našeg emotivnog odnosa. Te stvari i ne bi trebalo da se rade, mislim na to prebacivanje, ali može da kaže svoje mišljenje. Možemo da pričamo o svemu, ali ništa mi nije rekla. Svi znaju kakav smo odnos imali Milena i ja i ne bih da pričam ništa ružno o njoj uprkos svemu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading