ANELI SLUTI VELIKO ZLO: Predosetila da je se porodica odrekla, pa progovorila o POBAČAJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok uživa u trudnoći, Ahmićeva ne može da se otrgne brigama zbog reakcija drugih ljudi, ima nagle promene raspoloženja i plače, a Marko pokušava da je uteši.

ANELI SLUTI VELIKO ZLO: Predosetila da je se porodica odrekla, pa progovorila o POBAČAJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otkako su saznali da će postati roditelji, suočili su se s burom emocija - od euforije do panike zbog toga kako će reagovati njihove porodice.

Iako oni unutra nemaju nikakve informacije o tome na koji način su njihovi bližnji primili informaciju o Anelinoj trudnoći, ona kao da je predosetila da su njena majka i sestra spremne i da je se odreknu zbog javne bruke koju im je u rijalitiju priredila.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić često menja raspoloženja, a Marko je teši

Ahmićeva, koja je u šestoj nedelji, odnosno drugom mesecu trudnoće, od prevelike brige, ali i hormona, koji joj u ovom trenutku divljaju, svako malo ima promene raspoloženja, pa je tako u jednom momentu dotrčala do Janjuša sva u suzama, tvrdeći da plače od sreće, da bi se već u sledećem najstrašnije zabrinula šta da radi ako porodica ne bude htela da čuje za nju zbog toga što s Janjušem čeka dete.


- Pobaciću ako me se odreknu! Neću moći s tim da se nosim - prošaputala je, grcajući u suzama.


Nešto kasnije starleta se uspaničila da će da doživi spontani kad je ugledala fleku na stomaku! Pošto je primetila neobičnu mrlju, uspaničila se da nešto nije u redu, međutim, brzo se ispostavilo da se samo isflekala, a da toga nije bila svesna.


- Janjuše, šta je ovo?! Nešto se dešava, ovako nešto nikada nisam videla - urlala je Aneli, da bi joj Marko rekao da je sve samo mrlja od sosa, na koju je ona zaboravila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Red tv printscreen

Aneli Ahmić oseća da nema podršku majke


Njene brige nije zaobišlo ni pitanje da li su Janjuševa bivša supruga Ena i ćerkica uopšte svesne toga da on dobija opet dete, što je Janjuša na kraju razbesnelo, pa joj je odbrusio da ne treba ona time da se bavi.


- Što se sada opterećuješ nečim što uopšte ne treba da te zanima? Šta je problem? Da li je moguće da ti u ovolikoj sreći sada koju imaš ovde pominješ moju ćerku, koja nema nikakve veze s tobom? Pusti dete, neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje. Šta dete zna, napolju se brinu o njoj, nema potrebe ti sada da skačeš i da je pominješ. Deca nikada ni za šta nisu kriva - podvukao joj je Marko, a Aneli se pokunjila.


Aneli hitno napustila "Elitu"

Aneli je juče u jednom trenutku hitno morala da napusti imanje u Šimanovcima! Naime, ona je imala zakazan pregled kod ginekologa, budući da joj je test za trudnoću pre nekoliko dana bio pozitivan. Svi rezultati su u najboljem redu, a takmičarka "Elite" nije skidala osmeh s lica zbog toga. Dok je Aneli bila na pregledu, celu situaciju najteže je podnosio otac njenog deteta, koji je prebledeo i jurio po imanju, sve dok se nije uverio da je s Ahmićevom sve u redu i dok se nije vratila na imanje.


Ena uživa s novim dečkom


Janjuševa bivša žena Ena, po svemu sudeći, ne obraća mnogo pažnju na to šta on radi u rijalitiju, ali redovno do nje dođu informacije putem medija i društvenih mreža.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Janjuševa bivša žena već nekoliko meseci u vezi s novim partnerom

Međutim, dok Janjuš i Aneli čekaju dete, ona napolju uživa s novim dečkom, s kojim je već nekoliko meseci u vezi, a s kojim je upoznala i Krunu, pa u poslednje vreme vrlo često zajedno putuju. Ako je suditi po fotografijama, Ena nikad nije bila srećnija, a iako je i ćerka u društvu s njima, nju izbegava da fotografiše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.06.2024 10:47

ako je ova zena upoznala dete sa novim partnerom sto onda janjus ima strah kako ce mala prihvatiti aneli i bebu, sto onda ta ena uopste komentarise da li je aneli za njega i sto janjus kaze sta li ce mi ena reci, tu se ne zna ko pije a ko placa, janjus kao u sprdnji vec sada racuna da ce morati da placa dve alimentacije a glupava aneli ne kapira nego se cereka, jadna njena majka sa njom tako lakomislenom, niti zna gde ce trudna ni kako ce, ovaj ce je poslati kuci i nece se vise ni javljati, vec joj nabacuje kako ce morati da mu pozajmi deset hilj eura cuj njenim parama da se sve finansira a sta ce sa njegovim? bar da joj daju da cuje majku kao milica pa da zna sta ce dok je jos vreme jer nema od toga sa janjusem nista, daj boze da nisam u pravu, aneli je stvarno iz jedne greske uletela u jos vecu, sta ce sa dvoje dece od dva neodgovorna oca jadna joj majka, spasavajte tu zenu dajte joj poziv sa majkom isto kao sto ste milici.