PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA DOBILA ŠOK PORUKU UŽIVO IZ ELITE: Miona je KLJUČNI igrač!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić bez dlake na jeziku iznela mišljenje o svemu!

PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA DOBILA ŠOK PORUKU UŽIVO IZ ELITE: Miona je KLJUČNI igrač!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije ,,Pitanja gledalca" Miljana Kulić ustala je za crnim stolom kako bi iznela mišljenje o raspravi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Miljana poznata po oštrom jeziku, nije imala dlake na jeziku, te je istakla da smatra da će Miona i Ša raskinuti odmah po napuštanja rijalitija, što je repera iznerviralo. 

- Ja sam rekla da očekujemo taj ponedeljak i da će doći njena baka Milica. Ja sam ga pitala kako će da reaguje kad dođe baka Milica on je rekao baš me briga, a posle dodao i za moju i za njenu porodicu. On ovde priča šta ga je ona uvredila, a ne priča koliko on nju vređa. Ako mu kaže u afektu mrš, nema potrebe da se pravi tolika drama i ja kad vidim to napadnem Mionu ni krivu ni dužnu. Ona će biti do kraja rijalitija sa njim, ali kada izađe otkačiće se od tvog odnosa. Miona podsvesno zna da ova veza nije dobra, ali on i njegova porodica trebaju biti ponosni što se nije disksvalifikovao. Kako se neko ponaša prema njemu tako i treba on - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Je l' Darijan izazvao to u tebi da mu guraš metlu u du*e? - upitao je Ša.

- Tema nismo ja i Darijan nego ti i Miona. Jasno je da Miona i dalje voli Stanislava, ne može niko da me ubedi da to nije tako- rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Zavisi kolika je granica tolerancije između njih dvoje. Mislim da su ovde stvari jasne, Miona je rekla jedno u besu, a drugo sada. Ja mislim da baš misli to u afetku kad kaže. Ne znam koliko će još da trpe njih dvoje, mislim da Miona neće ostati sa Nenadom. Roditelji će njoj opaliti šamar realnosti, meni je danas rekao da što više pokušavaju da ih razdvoje oni su sve jači i jači. Ono što kažu u svađama, oni to misle. Miona je precizna i jasna šta misli - rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

06.06.2024 05:13

MIONA JE ZLO...NEBITNA SE UHVATILA ZA NJEGA, A ON GLUP, ISKOMPLEKSIRAN, SUJETAN...NJENA ŽRTVA...SPAŠAVAJTE GA...IAKO IMA 44 GODINE...ŽRTVA JE GLUPAČE KOJA NE BIRA SREDSTVA DA USPE...PO BILO KOJU CENU...

Vojvotkinja Tolstoj

06.06.2024 18:17

@Dušanka@,glupačo, ko te šta pita !!? Tebi se sviđa Ša, a?? Pa, zavedi ga bre - A MIONA JE, TUPAVA ŽENO CARICA I KRALJICA, ZA SVE! TI SE NEEE RAČUNAŠ, bre !