ANELI VAN SEBE POSLE SVAĐE S JANJUŠEM! MISLI DA ĆE DETE I NJU DA IZBACI NA ULICU! Ne zna šta ju je snašlo u drugom stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli se žalila cimerima u spavaćoj sobi, a za ovo Janjuš i ne zna, pa je pitanje kakva bi mu reakcija bila da sazna.

ANELI VAN SEBE POSLE SVAĐE S JANJUŠEM! MISLI DA ĆE DETE I NJU DA IZBACI NA ULICU! Ne zna šta ju je snašlo u drugom stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić van sebe je posle svađe s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim treba da dobije dete, a sve zato što misli da će da ih napusti u spoljnom svetu jer je već pokazao da je neodgovoran otac. Aneli se žalila cimerima u spavaćoj sobi, a za ovo Janjuš i ne zna, pa je pitanje kakva bi mu reakcija bila da sazna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Tek sad polako počinjem da shvatam kako se on ponašao prema ženi napolju i ćerkici. On je i njih napustio, ne bi trebalo to da zaboravim. Plašim se da sutra i mene tako ne izbaci na ulicu s detetom. To ne bih mogla da mu oprostim. Mi smo i ovde imali svađe kao da smo krvni neprijatelji, što bi napolju bilo bolje? Moglo bi biti samo gore. On me i sada trudnu nervira i sekira, tako da moram da budem spremna na sve - rekla je Aneli, a cimeri su je ubeđivali da sada samo malo preteruje jer je sve ovo novo za nju, pa su joj pomešana osećanja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsetimo, učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić ponovo su se posvađali sinoć za crnim stolom, iako je doskora sve bilo bajno i sjajno s obzirom na to da su saznali da će postati roditelji. 

Naime, prvo je u toku emisije reč dobio Lazar Čolić Zola, koji je sve i zakuvao.

Činjenica je da Aneli i Janjuš treba da pričaju gde će da žive i šta će da rade, ali mislim da to sada nije presudno odmah - kazao je Zola.

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš

 

Ona mora da povede računa oko toga gde će da živi i kako, vrlo jednostavno. Jedno u drugo nemaju poverenje i to ruši celu priču - kazao je Mića.

- Rekla si da u mene nemaš poverenje, u vezi sa čim - upitao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Ja nemam poverenja u tebe. Nisam sigurna u tebe. Ne ulivaš mi sigurnost - kazala je Aneli.

- Znam ja šta ti sad hoćeš. Meni je sada sve jasno. Ja sam ti samo rekao da me ne lažeš i to je to - kazao je Janjuš.

On je mene opominjao u krevetu da se ne pecam na komentare i ne reagujem na njih, a on je večeras zbog Majčice napravio problem - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

06.06.2024 13:29

Sta je Aneli mislila, primice je Ena u svoju kucu?!? Janjusu dzep busan kao djevdjir, on da placa stan i da izdrzava nekoga,....hahahah!!! Koferusa navikla na biznismene, ljude sa dubokim dzepom, firmama, avionima, kamionima...kako da se navikne na obican zivot sa placanjem racuna, a svi znamo da nikada nigde nije radila. A Jaske veliki radnik, okretan sposoban za sve. na kraju krajeva, ima jedna poslovica "pitace te starost, gde ti je bila mladost"!!!