U PRIJEPOLJU OPŠTI HAOS ZBOG JANJUŠA! Evo šta njegovi misle o Anelinoj trudnoći! Oglasile se i komšije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećna sam, nakon tragedije koja im se dogodila, nema sumnje da će im to dete doneti sreću, rekla je komšinica!

U PRIJEPOLJU OPŠTI HAOS ZBOG JANJUŠA! Evo šta njegovi misle o Anelinoj trudnoći! Oglasile se i komšije!

Foto: Pink, republika

Učesnica "EliteAneli Ahmić van sebe je posle svađe s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim sada treba da dobije dete, a sve zato što misli da će da ih napusti u spoljnom svetu jer je već pokazao da je neodgovoran otac. Aneli se žalila cimerima u spavaćoj sobi, a za ovo Janjuš i ne zna, pa je pitanje kakva bi mu reakcija bila da za sve sazna.

U međuvremenu, u Prijepolju, gde živi porodica bivšeg košarkaša, nastao je pravi haos, ali od uzbuđenja. Naime, Janjuševa porodica se raduje jer na svet dolazi još jedno njegovo dete, a tako je i s njegovim komšijama, koje kažu da nije strašno što se Aneli i on često svađaju jer je to normalna stvar kod većine odnosa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Presrećna sam, nakon tragedije koja im se dogodila nema sumnje da će im to dete doneti sreću. Znamo svi da bol zbog gubitka Mihajla neće proći, ali kada dete zakmeči, biće im lakše i imaće zanimaciju. Iskreno, i Aneli mi deluje kao fina žena, nije imala sreće u ljubavi, ali sve se promenilo kada je upoznala Janjuša - rekla je komšinica porodice Janjušević za Pink.rs, a porodica se takođe slaže:

- Samo nek im je srećno! Nema tu šta da se priča, nismo mi iz sveta medija! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Anelina sestra Sita Ahmić, sa druge strane, čas odobrava sestrin odnos s Janjuševićem, ali ima trenutaka i kad nije za to da ostanu zajedno.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Janjuš je prevrtljiv, nisam bila za to da moja sestra bude s njim, ali šta da se radi. Ona treba da zna sama šta je najbolje za nju, a ne da je ja savetujem. S druge strane, drago mi je da sam čula ove vesti. Sve je to lepo, ali isto tako će tek da se vidi u kakvom će odnosu biti jer je sve ovo novo i za njih - rekla je Sita za medije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

06.06.2024 19:15

Prijepolje je multi etnička i multikulturalna sredina i ne čudi njihov odnos prema Anelinoj trudnoći sa Janjušem.

Ljiljana

08.06.2024 10:21

Čisto sumnjam da su Janjuševići dali bilo kakvu izjavu, a tek koliko su srećni sa izborom"snajke"!!! Mislim da ih je sramota.Komšije, hm šta ih briga,ne dovodi je u njihovu kuću. A to da je Janjuš neodgovoran otac. To samo može izjaviti ova spodoba belosvetska koferuša, koja samo i hvata na trudnoću. Ona ne poseduje ljubav u sebi. Niti zna da voli. Njoj je samo do seksa.