Janjuš izrazio želju da razgovara sa Anelinom porodicom, usledio BRUTALAN ODGOVOR Site Ahmić! Svi planovi za budućnost im PADAJU U VODU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se sestra trudne učesnice "Elite", te otkrila da li uošte ona i majka žele da pričaju sa budućim zetom!

Janjuš izrazio želju da razgovara sa Anelinom porodicom, usledio BRUTALAN ODGOVOR Site Ahmić! Svi planovi za budućnost im PADAJU U VODU!

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić Marko Janjušević Janjuš, koji su nedavno saznali da će postati roditelji, već polako počinju da prave planove kako će da funkcionišu kada izađu iz rijaltiija. 

Naime, njih dvoje su razgovarali o porodicama, a Janjuš je priznao da bi bio red da porazgovara sa njenom majkom Jasminom i sestrom Sitomposle posle svega što se desilo između njega i Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i sama priznala da joj Janjuš ne uliva poverenje i sigurnost

On je tu, pre svega, mislio na žestoke sukobe, uvrede, pa nova izmirenje, a posebno na njenu trudnoću i planove za budućnost, koje shodno tome već treba da imaju.

Pored toga, Janjuš i Aneli su pričali i o njenom mogućem preseljenju sa Norom u Beograd.

Međutim, upravo tim povodom se oglasila Anelina sestra Sita Ahmić, koja je otkrila da li uopšte želi da razgovara sa budućim zetom, te kako gleda na potencijalno preseljenje njene sestre i sestričine u Beograd.

- Naravno da možemo obaviti razgovor, ali nikada ne bi podržala preseljenje što se mene tiče - brutalno je odgovorila Sita na Janjuševe planove, pa istakla:

- Aneli je svakako odrasla žena i ona će doneti sama odluku, što se mene tiče, to nije dobra ideja!

Republika

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić nije za to da se njena sestra preseli sa ćerkom u Beograd

Ovakav stav Aneline sestre ne treba da čudi s obzirom na to da su i nakon saznanja da čekaju dete ona i Janjuš nastavili da se svađaju. Ahmićeva je sama priznala cimerima da strahuje da nju i ćerkicu ne ostavi na ulici, te da joj Marko ne uliva sigurnost i poverenje.

Čak je istakla da počinje da razume njegovu bivšu suprugu Enu, jer smatra da se i prema njoj i njihovoj ćerki isto ponašao i da je i njih dve ostavio.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

06.06.2024 19:01

Da obe su se vucarale po splavovima i realitijima u Beograd ne bi da joj sestra i sestrić žive u Beograd. A, Šta će biti Sita kada se Aneli uda za Janjuša i pređe u pravoslavlje i krste decu.