POSLE NJENOG OGLAŠAVANJA ĆE LETETI PERJE: Matea Car nije Matoroj uništila samo BRAK, već i sve ostale VEZE I ODNOSE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska tiktokerka rešila da raskrinka i prijatelje Jovane Tomić za koje tvrdi da su joj bili saučesnici u preljubi.

POSLE NJENOG OGLAŠAVANJA ĆE LETETI PERJE: Matea Car nije Matoroj uništila samo BRAK, već i sve ostale VEZE I ODNOSE!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nakon što je 11. novembra 2023. godine, Matea Car izmenila tok rijalitija kada je ušla u "Elitu" i u Šiša baru se suočila Jovanom Tomić Matorom i otkrila da joj je tadašnja supruga, Anita Stanojlović bila neverna, izgleda joj to nije bilo dovoljno, pa je rešila da joj pored braka, razruši i sve ostale veze i odnose. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matea Car suočila se svojevremeno sa Matorom u Šiša baru

Nime, hrvatska tiktokerka sada je udarila i na prijateljstvo Marka Đedovića i Matore.

Pošto je Đedović jutros u razgovoru sa Matorom otkrio da je Matea Car bila zaljubljena u Sandru Rešić, što je diglo ogromnu prašinu u javnosti, te se ovim povodom prvo oglasila poznata pevačica, Matea je rešila da zada završni udarac.

Ja ću vam postaviti samo jedno pitanje: "Ako Marko nije znao za mene, niti za moje i Anitino dopisivanje, odakle onda zna da sam ja navodo bila zaljubljena u Sandru Rešić?" Marko vam mora odgovoriti na brojna pitanja, jer je suviše dobro upoznat sa situacijom za koju navodno nije znao (mislim na Anitu i mene.) Nemam dalje komentara, osim da će se teško oprati od svega - rekla je Matea za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sandra Rešić se oglasila pre hrvatske tiktokerke

omPodsećanja radi, Sandra Rešić se već ogradila od cele priče sa Matorom:

Zaista sam šokirana i iscrpljena više, jer mesecima šta sve slušam o sebi, lakše bi mi palo da sam ja prevarila nekog mog. Moja jedina namera bila je da Matora sazna istinu, ali nakon svega izgleda da sam pogrešila. Trebalo je da budem skot i ostanem izvan svega. Jer je očigledno tako najbolje. Sa Đedovićem ću svakako porazgovarati, jer smo on i ja prijatelji van rijalitija. A na kraju ćemo videti ko je kome i da li šta nameštao, tipovao ili bilo šta od svega što mesecima slušam o sebi. Trudila sam se da se ne oglašavam, niti ću nakon ovoga. Jer je više puta pomenuto moje ime u ovom rijalitiju, nego dok sam bila učesnik, a sa svim dokazima, videćemo ko je kome "naneo zlo ili tipovao šta već. I jedini je Đedović sa kojim ću porazgovarati. Ostalima želim svu sreću, ali dalje od mene. Biti prijatelj u mom životu, još uvek nešto znači, vidim da je mnogima ta reč je samo floskula kako u rijalitiju tako i van. Ali dobro. Još mesec dana!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lena

06.06.2024 23:17

Djedovic je .ica sa sto lica. Ispade Matora najgora a svi je izdali. Interesuje me ko pise pitanja za Andjela i Anitu. Odvratni su, on loš a ona još lošija, nikakvi ljudi. Nikakva majka, dete joj ima 4 godine a ona sa njim nije 2 godine. Po pitanjima, ispade ona svetica neka a svi znaju sta je radila u rijalitiju a ko zna sta je radila napolju. Zao mi Matore, ocigledno neko stiti ova dva olosa. Ne znam zasto.

dušanka

07.06.2024 05:26

MATEA JESTE KOLATERALNA ŠTETA...ANITA TO ZDUŠNO KORISTI, JER JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...