ANELI DOBILA SVE IZ SPOLJNOG SVETA! Produkcija objavila KOMPLENTAN SNIMAK, otkriveno šta se dešava u "Eliti"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Janjuš dobili su ozbiljne poklone!

ANELI DOBILA SVE IZ SPOLJNOG SVETA! Produkcija objavila KOMPLENTAN SNIMAK, otkriveno šta se dešava u "Eliti"!

Foto: Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš dobili su poklone od svojih fanova povodom trudnoće, za koju su saznali u prethodnoj nedelji. Od darova stigla im je torta, voće, kozmetika, kao i oprema za bebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Jao vidi što smo dobili kompletiće za bebu, tortu, kozmetiku. Jao, što je lepo sve - rekla je Aneli.

- Ovo ti je pravo cveće, je l` znaš. Evo stiglo je i voće, pričam o grožđu danima - rekao je Janjuš.

- Vidi što smo dobili cuclu za bebe, garderobu - rekla je Aneli.

- Ti kao da treba sutra da se porodiš, ja ne znam da li su oni normalni. Zamisli to, je l` vidiš da neko i u nas veruje. Svaka im čast, majke mi - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić u "Eliti 7"

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić opet su zakopali ratnu sekiru, a kako sada treba da dobiju dete, čini se da su im intimni odnosi bolji nego ikada! Naime, oni su se opet osamili u spavaćoj sobi, pa je Janjuš Aneli nekoliko puta terao na vrelu akciju, govoreći joj da će da joj napravi još jednu bebu.

- Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja! Mnogo mi je drago što smo zajedno, što se stvari polako rešavaju, pa kako-tako. Ne mogu samo da shvatim da je neko u stanju da se toliko promeni i postane emotivan kad čuje ovakve vesti, da će da dobije dete. Ja sad idem iz krajnosti u krajnost, od besa do velike ljubavi. Ajde da ti napravim još jednu bebu - pričao je Janjuš, a Aneli se samo smejala i stišavala ga s obzirom na to da je oko njih bilo još ljudi koji su čuli razgovor. 

Foto: RTV PINK printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić, "Elita 7"

 

Inače, sestra Aneli Ahmić Sita Ahmić jedno vreme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila celu porodicu kada su saznali da učesinica "Elite" čeka dete sa Markom Janjuševićem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.06.2024 19:11

Samo da ne bude po izlasku, da je imala spontani. Sobzirom da ni Sita ni "grofica" nisu za to!!!. Po meni je ovo laž. Kod nje je sve lažno!!! Lepo Asmin reče oni sve prihvataju, hvale, a posle urnišu. Nije dugo potrajalo već su ispljuvale Janjuša. A Aneli je neprikoslovena, fina, divna, poštena, moralna, iskrena... Janjuš je već video koje, šta je,kakva je, Aneli. Sam pao sam se ubio.