ŠA DOBIO SVE DOKAZE O MIONINOJ IGRI, A NJEGOV POTEZ SVE ŠOKIRAO: Jovanovićeva mu ZAVRTELA tlo pod nogama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica pokušao da otvori oči Nenadu Aleksiću Ša, a potom dobio po nosu.

ŠA DOBIO SVE DOKAZE O MIONINOJ IGRI, A NJEGOV POTEZ SVE ŠOKIRAO: Jovanovićeva mu ZAVRTELA tlo pod nogama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević u emisiji "Gledanje snimaka" dao je reč Nenadu Macanoviću Bebici da komentariše odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Bebica je izneo stav da smatra da Miona ne pruža Aleksiću pažnju koju on očekuje od nje, zbog čega i dolazi do velikih sukoba. 

Međutim, reper je pokušao da opovrgne sve reči koje mu je Macanović uputio, a potom je pokušao da istakne da će se napolju potpuno drugačije ponašati. 

- Vidi se da njemu nedostaje pažnja, on čezne za tim - rekao je Bebica.

- Sad imam i više - dodao je reper.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Elita 7

 

- Ša previše očekuje i to što on želi ona ne može da mu pruži, a po njemu se vidi i po njegovom ponašanju da mu nedostaje pažnja, čezne za pažnjom, on je takav - nastavio je Bebica.

- Ja mogu da kontriram i da kažem da je Bebica sad pričao o svojoj vezi. Videćemo kad izađemo, ako bude sve super, ako me zaj*be to je njen obraz - dodao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Miona je rekla da je Ša njen trenutni dečko i tako je dala sve odgovore - nastavio je Bebica.

Nakon brojnih spekulacija o njihovom odnosu Ša se potrudio da objasni svima koji su ga slušali da Mioni neće braniti ništa ukoliko bude poštovala određena pravila u vezi, za koja kaže da se podrazumevaju. 

- Kad putujemo, imamo da se slikamo i snimamo non-stop. Ja ništa ne branim. Ako me poštuje, sve može, Ako pokažeš lojalnost, sve može, ako petljaš i muljaš, najteža sam osoba na svetu... Ljudi sami biraju, pa kažu da sam težak, nego oni muljaju. Kakav da budem? Meni kažu da sam javna ličnost, pa da ne smem da napu*avam, ne da ne smem, nego volim - govorio je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading