MILJANA KULIĆ ZAJAHALA DARIJANA KAO RODEO! Nije mogla da se obuzda, kao PRAVA ČIGRA ispod jorgana ga dovela do LUDILA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pred punom sobom takmičara, pokazala svoje umeće!

MILJANA KULIĆ ZAJAHALA DARIJANA KAO RODEO! Nije mogla da se obuzda, kao PRAVA ČIGRA ispod jorgana ga dovela do LUDILA!

Foto: Instagram.com

Tokom podneva, dok su takmičari rijalitija ,,Elita 7" ručali, Miljana Kulić imala je pametnija posla sa njenim dečkom Darijanom Radomirović, te su se zavukli ispod jorgana i vodili ljubav. 

To su kamere u Beloj kući zabeležile, a Slađa Lazić Poršelina ostala je šokirana dok je večerala sa cimerkama, te im je rukom pokazala na Miljanu i Radomirovića šta rade ispod jorgana. 

 

Miljana je poznata da bez trunke blama vodi ljubav ispod pokrivača, kako sa dečkom, tako i sa drugom koji kod nje ima posebne beneficije, kao što je u ovom slučaju Darijan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Majka učesnice "Elite" Miljane Kulić, Marija Kulić, oglasila se i nakon poslednjeg pokušaja njene ćerke da obnovi vezu sa Lazarom Čolićem Zolom nakon svih svađa, uvreda i ponovnog bacanja stvari u jezero, koje su, po ko zna koji put, priredili jednom drugom.

Marija, koja je pri Zolinom povratku u Belu kuću, poručila da više neće stajati na putu njihovoj ljubavi, u međuvremenu je, gledajući kako se opet ponavljaju iste scene u rijalitiju, ponovo pobesnela što njena ćerka iznova i iznova bruka i sebe i celu familiju.

Ona više nema pojma šta radi, totalno se pogubila, svake godine radi isto. Opet pije alkohol, ona ne razmišlja ni kad je trezna, a kamoli kad pije. Neka radi šta hoće, ostalo je još malo, ja uopšte ne gledam rijaliti od kako je ušao dotični - rekla je Marija, koja je očito zaboravila da je, kada se "dotični" vraćao u rijaliti, komentarisala da više neće uticati na ćerkin izbor, ako je on njena sreća i da je bolji od njenih ostalih opcija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading