SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG ZADRUGARA! Majka mu obećala da će zajedno dočekati njegovog sina, a sada je SAHRANJUJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar objavio tužne vesti.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠEG ZADRUGARA! Majka mu obećala da će zajedno dočekati njegovog sina, a sada je SAHRANJUJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dino Dizdarević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", nedavno je javno obavestio svoje fanove o gubitku koji je doživeo - smrti njegove majke nakon nedavne smrti oca. U emotivnoj objavi, Dizdarević se oprostio od svoje majke uz niz fotografija, izražavajući duboku tugu i nedostatak.

U svojoj objavi, Dino je podelio reči koje je uputio svojoj majci, izražavajući bol zbog nenadoknadivog gubitka.

Dino Dizdarević je nedavno prošao kroz teški period nakon gubitka oca, dok je boravio u rijalitiju "Zadruga". Napustio je rijaliti kako bi bio uz oca u poslednjim trenucima, pokazujući duboku porodičnu povezanost i odanost.

- Pa, mama, nismo se tako dogovorili, obećala si mi da ćemo zajedno dočekati mog sina i da ćemo skupa ići po njega - napisao je Dino na samom početku i dodao kako nikada neće dozvoliti da je iko zaboravi.

I pored tuge koja je zadesila Dizdarevića i njegovu porodicu, nedavno su saznali da će dobiti dečaka. Dino je nedavno izgovorio sudbonosno "da" svojoj devojci u Švajcarskoj, a sada se raduju dolasku svog prvog deteta.

Podsećamo, Dino Dizdarević prvog dana 2024. godine podelio je srećne vesti putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. On je uslikao svoju lepšu polovinu i saopštio da je izgovorila "Da". 

Na fotografijima su on i njegova izabranica nasmejani pozirali, a ona je tom prilikom pokazala prsten koji je Dino odabrao da krasi njenu ruku. 

Poznato je da je Dizdarević više puta na društvenih mreža najavljivao da je spreman da se ženi, a izgleda da su mu se sad konačno snovi ostvarili, pa je na ruci njegove devojke zasijao prsten. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading