ŠA SAD MOŽE DA UMRE: Ovo MOLI Mionu od početka rijalitija, konačno se SMILOVALA da mu ispuni NAJVEĆU FANTAZIJU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva prvi put pokazala svoju naklonost prema reperu!

ŠA SAD MOŽE DA UMRE: Ovo MOLI Mionu od početka rijalitija, konačno se SMILOVALA da mu ispuni NAJVEĆU FANTAZIJU (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od samog početka veze Nenad Aleksić Ša zamera Mioni Jovanović zbog njenih izgovora da ne može da ga ljubi kad ima karmin, a kako je gotovo uvek našminkana pred kamerama, izbegava i poljupce skoro svako jutro i dan i noć, dok ne legnu.

Međutim, sada se desilo nešto potpuno neverovatno kada je Miona iznenada zagrlila i poljubila repera za dobro jutro. 

Pošto nije navikao da ga ljubi kada ustane ili posle jela, ostao je i sam blago šokiran, što je Jovanovićeva rešila da poboljša svoje ponašanje i ispuni njegovu najveću fantaziju.

Podsećamo, otkako je i Mionin bivši Stanislav Krofak raskinuo sa Majom Marinković sve oči su uprte u ovaj četverac uz znatiželju da li će doći do nekog bližeg kontakta između bivših ljubavnika. Već su stvorene teorije zavere prema kojima mnogi veruju da su se Miona i Stanislav još napolju dogovorili da zavrte rijaliti priču oko sebe tako što će uploviti u vezu sa proverenim igračima kao što su Ša i Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak počeo da se otkravljuje prema Maji

U to da je unapred tipovana, počela je da veruje i Marinkovićeva, dok se reper nada da je njegova ljubavna romansa iskrena i da će opstati i po završetku "Elite". 

Da li je Mionina iznenadna promena ponašanja uvertira u njihov hepiend ili samo počinje da skuplja poene kako se bliži kraj sezone, ostaje nam da ispratimo.

Simptomatično je što su cimeri baš u isto vreme počeli da primećuju da je i Krofak polako počeo da popušta pred Majom, te da nije više tako grub i nepokolebljiv kada se pomene moguće pomirenje sa njom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading