STANISLAV SE "ODUZEO" ZBOG OVOG PRIZORA! Maja Marinković iskoristila njegovu slabu tačku, Krofak pobegao glavom bez obzira!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da ponovo osvoji Stanislava Krofaka.

STANISLAV SE "ODUZEO" ZBOG OVOG PRIZORA! Maja Marinković iskoristila njegovu slabu tačku, Krofak pobegao glavom bez obzira!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković je ponovo privukla pažnju javnosti svojim izvajanim telom i savršeno uklopljenim kupaćim kostimom u boji ciklame. Nakon nedavne operacije zadnjice, Maja je odlučila da pokaže svoje atribute u punom sjaju i oduševila mnoge svojim izgledom. Mnogi učesnici rijaliti programa su ostali bez daha gledajući Majinu liniju, a sada je svojom pojavom u ovom atraktivnom kupaćem kostimu dodatno istakla svoje atribute, ostavljajući mnoge u transu.

Ovaj prizor je posebno privukao pažnju Stanislava Krofaka Pantere, koji je prethodno izrazio svoje namere da ostane dosledan svojoj odluci i ne pomiri se sa Marinkovićevom. Međutim, Majin izgled je izgleda promenio situaciju, pa ostaje da vidimo da li će Stanislav ipak promeniti svoje planove, s obzirom da joj je teško odoleti, naročito u ovom izdanju, a Krofak ne krije da je slab na nju.

Majin izgled u kupaćem kostimu definitivno je izazvao različite reakcije među ostalim učesnicima rijaliti programa. Mnogi su bili očarani njenom pojavom i samopouzdanjem, dok su drugi možda bili iznenađeni novim izgledom koji je Maja pokazala nakon operacije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 


Ipak, jedno je sigurno - Maja Marinković je svojim izgledom i samopouzdanjem još jednom pokazala da je spremna da stane u centar pažnje i da se istakne svojom pojavom.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ovde nije kraj. Moje mišljenje je da je Stanislav malo popustio i da nije kao ranije kada je reč o Maji. Ona je nikad bolja i smatram da je možda Stanislav testirao Maju da li se stvarno promenila. Ja ne vidim da je ona napravila neke katastrofalne greške. Siguran sam da će se napolju pomiriti - zaključio je sinoć Zola na temu odnosa Maje i Stanislava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading