SKANDALOZNO PRIZNANJE! Jelena Ilić otkrila "Ivan Marinković je AGRESIVAN" - Progovorila o PORODIČNOM NASILJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić bez dlake na jeziku!

SKANDALOZNO PRIZNANJE! Jelena Ilić otkrila "Ivan Marinković je AGRESIVAN" - Progovorila o PORODIČNOM NASILJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Lejdi Di. Međutim, u Beloj kući je zavladala tišina kada je progovorila Jelena Marinković Ilić o problemima njenog supruga Ivana Marinkovića sa porocima, o čemu se dugo spekulisalo i pričalo u javnosti. 

Foto: ATA Images

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Milica je trezveno razmišljala, nije htela da abortira nijednog trenutka i to mi se jako dopalo. Drugo mesto Stanislav, pokazao je svoj stav i da ga ovde ništa ne zanima. Treće mesto Lakić, često koristi ironiju i ima potreu da se šali, ali neki to ne razumeju - govorila je Lejdi Di.

Nakon nje glasala je Jelena Marinković.

- Moj muž i kad nije bio trezan, bio je trezven. Nikad na mene nije nasrnuo. Ovde je jako verbalno agresivan, to su zaslužili i treba takav da bude. Moj muž u mom životu uvek najtrezvenija osoba - rekla je Jelena.

Foto: printskrin

Jelena Ilić

 

Posle Jelene glasala je Bojana Pavlović.

- Ovde je veliki interes u pitanju, vlada ovom kućom domino efekat. Ja ću da navedem pod broj jedan Ivana Marinkovića. On ovde nije pravedno osuđen. On ume da provocira, ali ljude koji njega diraju, a ne svakoga i sve, kao što to rade bolesnici. Broj dva je Janjuš, on ima tu racionalost. Matoroj se ovde desio život, a ljudi su se priklonili podršci, koje ne bi bilo da nije nje. Meni da se desilo on bi od mene doživeo torturu, a njoj svaka čast kako se bori - rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

08.06.2024 20:49

ova krezava spodoba Bojana se nakacila na Andjela kao mutav na telefon, tako vestacki skace i kao ona nekoga napada vredja a nikada bas nikada nje nema u toj temi ali ona ima potrebu da se dernja i psuje i tako pokaze kako je opasan frajer hehehe idi leci te trule zube skrndelju jedan koga ti zanimas forta te ta mala buljava kao ringispil