ŠTA TO RADIŠ, KAČAVENDA?! Milenina AFERA RASKRINKANA, uhvaćena na DELU, čeka se ODLUKA produkcije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavneda uhvaćena u radnji!

ŠTA TO RADIŠ, KAČAVENDA?! Milenina AFERA RASKRINKANA, uhvaćena na DELU, čeka se ODLUKA produkcije!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U rijalitiju "Elita" postoje stroga pravila, koja se moraju poštovati ukoliko takmičari žele da se zadrže u takmičenju. Stroga pravila života su im vrlo jasno budu predstavljena odmah na početku rijalitija. 

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

Tako je poznato i da je pravilo bez kontakta sa spoljnim svetom jedno od glavnih. Međutim, poznato je da su u nekoliko navrata takmičari pokušali da blefiraju da imaju inforamcije iz spoljnog sveta, a na društvenoj mreži Instagram se sada povela još jedna polemika i to oko Milene Kačavende

Naime, Kačavenda je poznata po britkom jeziku, te da se u proteklih skoro devet meseci vrlo često sukobljavala s ostalim cimerima. Ono što su joj sada korisnici društvenih mreža zamerili jeste to što je za vreme jučerašnje debate izvadila bubicu da bi namestila kabl koji joj je ispao, pa je mnogima to zapalo za oko, želeći da predstave da koristi mobilni telefon u "Eliti". 

 

Jasno je da takmičari ne mogu unesti mobilni telefon u rijaliti, te da pre ulaska prolaze kroz strogu proveru da nešto nisu uneli. Kačavenda je brzinski samo zamotala kabl bubice i upakovala u torbicu koja je predviđenja za nju. 

Kačavenda je nedavno pričala o razvodu sa Srđanom Kačavenda:

- Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psihostabilizaciju, stavili su me u hipnozu, gde se vraćaju sve podsvesne stvari, najviše mi je traumu tad ostavila, po njima, ta suprugova nesreća, koju je imao na Palama, i kada su govorili da je otpisan da neće preživeti, imala sam dete od godinu dana tada kod kuće i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode, moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu, gde mi doktor kaže da sam trudna šesti mesec, ja sam bila šokirana jer mi se muž borio za život, ja sam potisnula sve to u mozgu i razmišljajući sam shvatila da mi je to bio najveći udarac u životu - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading