MILJANA KULIĆ POČINILA DELO U "ELITI": Došli usred noći da je STRPAJU U ZATVOR, produkcija nije mogla da je OBUZDA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol na imanju u Šimanovcima!

MILJANA KULIĆ POČINILA DELO U "ELITI": Došli usred noći da je STRPAJU U ZATVOR, produkcija nije mogla da je OBUZDA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" održala se još jedna žurka, kao i svakog utorka, međutim, ni ova noć nije prošla bez novog haosa. Naime, Miljana Kulić pokušala je da poljubi bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu, ali kako ju je on odbio i kasnije proveo vreme sa Slađom Lazić, njih dvoje su započeli sukob pred kamerama. Da ne bi došlo do fiizičkog obračuna, pripadnici obezbeđenja su, prema nalogu produkcije, u jednom trenutku morali da reaguju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić s obezbeđenjem "Elite"

Ipak, i pored obezbeđenja, usledilo je polivanje, a zatim i bacanje stvari u jezero, nakon čega je Kulićeva napravila žešći karambol na imanju u Šimanovicima. Zbog nedoličnog ponašanja, Veliki Šef je ubrzo doneo odluku da kazni kontroverznu učesnicu "Elite". Međutim, kako se ona nije zaustavljala, producije je donela odluku da je pošalje u zatvor, što joj je obezbeđenje i prenelo.

- Ja neću u zatvor. Može diskvalifikacija, ali zatvor ne. Može on da ide, ja ne idem u zatvor. Ja imam napad panike - odbrusila je Miljana obezbeđenju.

- Samo izađi odavde (iz kuće odabranih) - rekao je jedan pripadnik obezbeđenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić s obezbeđenjem "Elite"

Podsećanja radi, Miljana Kulić zatekla je Lazara Čolića Zolu sa Slađom Lazić, zbog čega je odlučila da ga polije kafom. Obezbeđenje je vrlo brzo ušlo na imanje da ne bi došlo do fizičkog obračuna, a Zola je odlučio da Miljani baci stvari u jezero.

Miljana, nemoj kafom, ne treba ti to - govorila je Slađa kada je Miljana polila Zolu.

Je*aću ti mater - govorio je Zola, a zatim otrčao do doka i počeo da joj baca stvari u jezero, na šta je ona uzvratila istom merom, dok je obezbeđenje bilo sve vreme između njih dvoje.

Zapamtićeš me - vikao je Zola.

- Mrš, stoko - nastavila je Miljana, dok ih je obezbeđenje razdvajalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

12.06.2024 13:34

Psiho Mixy niko ne sme da kazni,ona ne ide u zatvor...moze da radi sta hoce..E pa postovani kandidati za zadrugu 8,treba da znate,da pre nego sto udjete u zadrugu,moracete da potpisete papir da cete biti zamorci M.Kulic.Da moze da vam radi sta joj padne na pamet,a vi ako reagujete,kao Teodora na pocetku,bicete zestoko kaznjeni.Pa izvolite udjite u zadrugu psiho Miljane.

Odgovori 12 0