MAJA PROGOVORILA O MAJČINSVU! SA JANJUŠEM JE HTELA SVE, a onda su planovi pali u vodu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad mi ništa konkretno nije rekao, pa sam odmah počela da sumnjam da nije muškarac za to.

MAJA PROGOVORILA O MAJČINSVU! SA JANJUŠEM JE HTELA SVE, a onda su planovi pali u vodu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je planirala porodicu sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, u vreme kad su bili u najvećoj ljubavi, ali je on onda brzo ubedio u to da im to neće uspeti. Naime, ona tvrdi da je više puta pričala sa njim o tome, ali da nikad ništa nije uzimao za ozbiljno.

- Janjuš i ja smo više puta pričali o porodici i svemu tome. Rekla sam da bi bilo odlično da imamo mnogo dece, ali on je svaki put samo klimao glavom. Nikad mi ništa konkretno nije rekao, pa sam odmah počela da sumnjam da nije muškarac za to. Na kraju sam se i uverila u to da nije, ovo sa Aneli je samo potvrda svega toga. On nije čovek za vezu, materijal za porodicu, za bilo šta - rekla je Maja bez dlake na jeziku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

 

Inače, Maja Marinković i Miona Jovanović, koje su bile drugarice sve dok se starleta nije smuvala sa pevačicinim bivšim, žestoko ratuju u "Eliti". Marinkovićeva često ume da potkači Mionu, koja je pre nje bila sa Stanislavom Krofakom, a sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja bi okrenula stvari u pevačicinu korist.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, Marinkovićeva je nedavno nosila majicu istu kao Mioninu i to baš onu koju je imala na ulasku u karantin, kad se poslednji put slikala sa Stanislavom Krofakom. Mnogima je u komentarima čudno kako niko u Beloj kući nije primetio ovu slučajnost, kao ni kako to da Miona ovu situaciju nije do sad koristila protiv Maje u žestokim svađama koje vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

13.06.2024 05:23

MAJO SVAKA TI ČAST NA DRŽANJU...IZGLEDU...PONAŠANJU...