NIŠTA OD CIRIHA, DOBRA JE I DERVENTA: Stefani IZDALA Munjeza, pa prigrlila Zolu, a evo kako je unapred PUKLA 6.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić isprovocirao cimerku, koja mu je u afektu izgovorila svašta zbog čega bi mogla da odgovara na sudu.

NIŠTA OD CIRIHA, DOBRA JE I DERVENTA: Stefani IZDALA Munjeza, pa prigrlila Zolu, a evo kako je unapred PUKLA 6.000 evra!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U toku emisije ''Pitanja gledalaca'' Stefani Grujić dobila je hipotetičko pitanje: "Kada bi znala da je Munja izjavio da niste više u vezi, da li bi Zoli dala šansu?"

- Sve najlepše za Munju, za Zolu nemam komentar - rekla je Stefani, koja se žalila da joj ciklus kasni mesec i po i da postoji mogućnost da je trudna sa Danijelom Dujkovićem.

Nakon što je izbegla odgovor, Uroš Stanić je Stefan seo na život i provocirao je da će umesto u Cirihu kod Munjeza, završiti kod Lazara Čolića u Derventi. 

Naime, poznato je da se Zola od Munjezovog napuštanja rijalitija mota oko njegove devojke koja potencijalno možda nosi njegovo dete. 

Munjez je to već javno komentarisao tvrdeći da je u Stefani apsolutno siguran, ali ona unutra ne odbija svakodnevno druženje sa Zolom, zbog čega je Uroš rešio da je provocira. 

- Muljavi te ostavio, ali dobro Derventa je tu, nema više Ciriha - izazivao je Uroš.

- Puši ku*ac pe*eru, je*em li te u usta, ana*li otovoru - vikala je Stefani.

Republika

Foto: printskirn

Uroš Stanić najavio tužbu Stefani

- Pa vidi se da ide za Derventu - rekao je Uroš, aludirajući na njen prost rečnik, a zatim joj je najavio tužbu zbog provokacija koje su usledile sa njene strane.

Znači tvrdiš da sam prostituka - rekao je Uroš.

- Znam koje si j*bao i koji su te j*bali - rekla je Stefani.

Uzeću ti 6.000 evra za ovo. Podrško, odnesite snimak mojoj advokatici. Pripremi lovu za ovo - zaključio je Uroš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

13.06.2024 10:58

Ima li neki učesnik u Eliti da ga ova nakazna plavušica od Uroša Stanića nije provocirala? Nema! On bi da tuži, a šta ako njega svi tuže, zbog njegovih provokacija? On za svog oca iznosi laži, potvrdila majka kao i komšije!!! Dobro se slaže sa i ima podršku prvenstveno od: voditelja. Milana i ofarbao se kao Milan. Od Đedovića, Anđela... 🤡🐵🤮 fuj nakazo Božja!!!

vesna

13.06.2024 12:41

Ovaj mali je retko odvratno stvorenje !

Milivoje

13.06.2024 13:30

A iz kog razloga ova Uros zeli da tuzi kada Stefani prica nesto sto zna i sto je videla,a u vezi je njegovog sek..alnog zivota?Mozda se on(a) stidi vec sad te svoje orjentacije,ali je od nekih vec nesto primio(la) pa ne moze nazad?