LEPOG MIĆU SLOMILO SAOPŠTENJE O SMRTI: Ne može da se pomiri sa GUBITKOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik otvorio dušu!

LEPOG MIĆU SLOMILO SAOPŠTENJE O SMRTI: Ne može da se pomiri sa GUBITKOM!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića

Juče je voditeljka "Elite" zakoračila u Belu kuću kako bi učesnicima dala novi zadatak, pripremljen od strane Velikog šefa. Veteran Lepi Mića je dobio zadatak da otkrije koji je bio njegov najteži trenutak u životu, ali i tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Otkrivši da su ga najviše potresle smrt njegovih roditelja, Mića je istakao da mu boravak u rijaliti programu ne predstavlja izazov, te da je uspeo da izgradi emocionalnu distancu od događaja i ljudi van kuće. Međutim, priznao je da je tokom života sahranio mnogo prijatelja, ali da mu je najteže palo kada je morao da se zauvek oprosto od roditelja i sestre.

- Ja ovde nemam ništa ni tužno ni ružno, meni je ovo sprdnja i zaje**ncija, mene ovde niko ne može da uvredi. Ja sam moju porodicu maknuo iz ove priče i prijatelje. Mene su vređali i ja sam isto, nikome nisam ostao dužan, niko meni nije ostao dužan - istakao je Mića za crnim stolom, te nastavio:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi MIća Elita

- Što se tiče života, sahranio sam dosta prijatelja, članova porodice, komšija, ali ja u sebi taj osećaj da zaplačem, suze ne puštam. Jako me je potresla smrt roditelja, moje sestre...

Podsećanja radi, Miljana Kulić raspala se uživo u emisiji nakon što je za crnim stolom istakla da ju je smrt bake duboko pogodila, te da će taj trenutak pamtiti do kraja života.

U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, volela sam je pored svojih roditelja najviše na svetu. Bila mi je sve u životu... Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htela da prepiše na moje ime. Uvek je govorila: "Miljana se u životu neće snaći". Žao mi je što je umrla, što nije videla šta je sve Miljana postigla u životu... Mnogo sam je volela - istakla je Miljana sa suzama u očima, jedva govoreći, a zatim nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

- Baka Spomenka se zvala, mislim da bi bila ponosna na mene. Poremetila me je njena smrt, dobila sam napad panike, anksioznost... Maja je plakala, bila je loše, nije ustajala iz kreveta, plašila sam se da se i njoj neće nešto desiti. Videla sam je u strašnom stanju, čak je i moj tata bio vezan za maminu mamu. Tijana i Ana su bile male, nisu toliko shvatale, ali mene je sve to jako potreslo. Svima nam je bilo teško, to mi je definitivno najteži trenutak u životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

13.06.2024 20:18

Koja fotografija Bože mi oprosti??? Pomislih, šta preminuo Lepi Mića???