MARKO IZVREĐAO SANJU GRUJIĆ SAMO TAKO! Posle raskida neće da čuje za nju! PALE TEŠKE REČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja i dalje mudro ćuti i neće da se oglašava.

MARKO IZVREĐAO SANJU GRUJIĆ SAMO TAKO! Posle raskida neće da čuje za nju! PALE TEŠKE REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Sanja Grujić i Marko Stefanović, su nedavno okončali svoju emotivnu vezu, a prema Markovim rečima, razlaz je bio dosta buran.

On je putem društvene mreže Instagram uputio poruku svojim pratiocima da ga više ne pitaju za svoju bivšu devojku, nazivajući je "gadurom" i ističući da je kraj njihove veze definitivan. Sa druge strane, Sanja se za sada nije oglašavala povodom ovog događaja.

- Neću da čujem za tu gaduru više u životu. Zamolio bih vas da mi više ne šaljete poruke vezano za nju i da prihvatite da je kraj - poručio je Marko, dok se Sanja nije oglašavala.

Foto: Instagram printsceen

Markova objava na Instagramu

 

Sanja Grujić je tokom svog učešća u rijalitiju "Zadruga" bila predmet brojnih komentara javnosti, pre svega zbog svojih usana koje su podvrgnute estetskim korekcijama. Međutim, nedavno je odlučila da promeni svoj izgled i pristupi estetskoj korekciji, te je izvadila silikone iz usana.

Foto: Instagram printsceen

Markova objava na Instagramu

 

Na privatnoj klinici je podelila svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama, ističući da je operacija prošla bez otoka, bola i izobličenosti. Takođe, najavila je planove za buduće operacije, uključujući smanjenje usana i povećanje grudi.

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić i Marko Stefanović

 

Marko Stefanović, Sanjin bivši partner, pružio joj je tada podršku u vezi sa odlukom o estetskim korekcijama, iako je priznao da nije bio za te promene. Istakao je da smatra Sanjina usta prelepim, te da veruje da je odluka o korekciji posledica negativnih komentara koje je dobijala. Njihov odnos nakon raskida ostaje nepoznanica, ali je očigledno da su oboje spremni na promene u svojim životima.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading