OGLASILA SE SANJA GRUJIĆ U JEKU PRIČE OKO RASKIDA! Poručila samo jedno, svi zanemeli od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta tvrdi da do prekida veze nije došlo...

OGLASILA SE SANJA GRUJIĆ U JEKU PRIČE OKO RASKIDA! Poručila samo jedno, svi zanemeli od šoka!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga"Sanja Grujić Marko Stefanović, su nedavno okončali svoju emotivnu vezu, a prema Markovim rečima, razlaz je bio dosta buran.

On je putem društvene mreže Instagram uputio poruku svojim pratiocima da ga više ne pitaju za svoju bivšu devojku, nazivajući je "gadurom" i ističući da je kraj njihove veze definitivan. Sa druge strane, Sanja se nije oglašavala povodom ovog događaja, ali je ipak rešila da to uradi, te je poručila da je Marku neko sigurno hakovao profil.

Foto: Red tv printscreen

Sanja Grujić

 

- Marku je hakovan profil, sigurna sam u to - bilo je sve što je Grujićeva želela da otkrije za Pink.rs, a onda smo pozvali Marka koji nam je rekao svoju stranu priče i demantovao ove Sanjine navode.

Foto: Red tv printscreen

Marko Stefanović

 

- Ma kraj je. Nije mi hakovan profil, izmišlja jer je kao i uvek svesna šta je uradila i šta je izgubila sa svojim prljavim jezikom - bilo je sve što je u ovom momentu imao da poruči vidno besan Stefanović.

Inače, vest o njihivom raskidu iznenadila je sve i 1. aprila, kada se ispostavilo da je sve bila zapravo prvoaprilska šala, te da im je veza skladna.

Podsetimo, Sanja je nedavno izvadila silikone iz usana. Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Sanja Grujić otkad se pojavila u javnosti svojim fizičkim izgledom izazivala je komentare, najviše negativnih zbog urađenih usana, a sada je odlučila da to i koriguje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading