ISPLIVALI DETALJI TAJNOG DOGOVORA! Šok! Stanislav ipak vodi Maju u Zagrebu, raskrinkan do srži uživo na Pinku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićkina najbolja prijateljica otkrila šta je Pantera isplanirao!

ISPLIVALI DETALJI TAJNOG DOGOVORA! Šok! Stanislav ipak vodi Maju u Zagrebu, raskrinkan do srži uživo na Pinku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć se u emisiji "Gledanje snimaka" komentarisao odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere. Nenad Macanović Bebica je istakao da se Marinkovićeva ponižava, dok je Slađa Lazić Poršelina otkrila detalje tajnog dogovora.

- Maja se sad samo blamira i ispada smešna. On je jasan, a Maja se ponižava - rekao je Bebica.

- Ti mi kažeš? - upitala je Maja.

- Na mene su navikli. Najjača mi je Ivana kad kaže Maji da joj malo fali, a ja mislim da fali malo više. Blamiraš se. Od Stanislava mislim da ćeš da vidiš samo prašinu kad sedne ovde u auto - komentarisao je Macanović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja odbrusila Bebici

- Moje sve ima težinu, kad pravim sr*nje radim kvalitetno. Ja ne mogu da kažem nekome da sam ljubavnica, jer sam i ja to bila. Mogu da pričaju šta hoće, videćemo rezultate - govorila je Maja.

- Mislim da Stanislav jedva čeka da se ovo završi. Imam drugare koji ne pokazuju emocije i stoje iza toga da neće biti sa nekim ko ga povredi - dodao je Macanović.

- Ja ne mislim da se Maja blamira, ona tako uvek pita i traži odgovore. Ja mislim da je Stanislav zaljubljen u Maju i da čeka samo dve nedelje da se pomiri sa Majom i da je vodi u Zagreb. On je rekao da mu je Maja zakazala operaciju i da će da spava kod nje, rekao je danas u pabu. On nju non stop gleda, ja sam to primetila u kazinu i na bazenu isto. Ja ne mislim da on drži stavove jer su imali odnos, nego mora da se opravda pismu - pričala je Slađa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić otkrila šta je Stanislav pričao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading