BRUKA I SRAMOTA! Ša i Miona uhvaćeni u KRAĐI - BLAMANTNI snimak se munjevitom brzinom širi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović uhvaćeni na delu!

BRUKA I SRAMOTA! Ša i Miona uhvaćeni u KRAĐI - BLAMANTNI snimak se munjevitom brzinom širi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su u utorak uveče pre žurke u rijalitiju "Elita" odlučili da odu na kratku pauzu i zapale cigaretu. Međutim, njihov odlazak na cigaru nije prošao neprimećeno, jer su usput primetili novčanice na fotelji. Umesto da ignorišu novac, odlučili su da ga uzmu i stave u svoj džep.

Ono što je izazvalo iznenađenje jeste Mionin komentar nakon što su uzeli novac. "Ko prvi devojci njegova je", izjavila je Miona, ostavljajući prisutne u čudu svojom neobičnom izjavom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša kradu pare

 

Još šokantnije od Mioninog komentara bila je njihova reakcija nakon što su uzeli novac. Umesto da pokažu kajanje ili da se trude da vrate ukradene novčanice, Miona i Nenad su se samo napravili ludi, ignorišući potencijalne posledice njihovog postupka.


Ovaj neočekivani potez definitivno je izazvao reakciju kod publike, koja je ostala zapanjena postupcima ove dvoje učesnika rijalitija "Elita". Ostaje da vidimo da li će njihovo ponašanje imati posledice u daljem toku takmičenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša kradu pare

 

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" u "Eliti" došlo je do novog haosa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša i to zbog roditelja.

- Da li imaš odgovornost ako njeni ne žele da te vide u životu? - pitala je Ivana Šopić Ša.

- Je l' imaju oni? Obostrano poštovanje. Ja njih ne vređam, ona je dala reč da nešto neće uraditi. Mene neko da vređa, a ja da ukažem poštovanje? Mene oni nisu prihvatili i nikad ne bi - govorio je Ša.

- Njega boli uvo za to. Ja sam njemu rekla da ne priča da će meni biti lakše da ispeglam - dodala je Miona.

- Oni ako budu hteli da razgovaraju sa mnom ja sam uvek tu za normalan razgovor. Ako mi ukažu poštovanje, ja ću da ukažem poštovanje do neba - govorio je Ša.

- Neće sigurno posle onoga što si izjavio. Šta su oni tebi rekli? - pitala je Miona.

- Da sam matorac, sve najgore. Nakon svega sam nasilnik, a ja dečko njihove ćerke. Ako mene vređaju, neka se oglašava i Kiza. Ima pravo da brani svog sina - dodao je reper.

BONIS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading