JANJUŠ TERA ANELI NA ABORTUS? Pojavilo se ŠOK PISMO, otkriveno šta se dešava u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić bez dlake na jeziku!

JANJUŠ TERA ANELI NA ABORTUS? Pojavilo se ŠOK PISMO, otkriveno šta se dešava u Eliti!

Foto: pink.rs/printscreen

Nakon sinoćne emisije u kojoj je Marko Janjušević Janjuš priznao da ne želi dete, oglasila se Marija Kulić koja je pobesnela kao ris, te iznela svoju teoriju da Janjuš i Terza rade sve kako bi Aneli abortirala. Marija nije mogla da ostane imuna na ovu temu obzirom da je i njena ćerka majka, te je svu podšrku pružila Aneli Ahmić.

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija Kulić i Miljana Kulić

 

Marija nije štedela ni Marinkoviće, kao ni Bebicu, a da li će se Janjuševa odluka promeniti, ostaje nam da saznamo.

- Juu, kako balvan brani svog druga Janjuša. Da, zato što rade sve isto. Učili se jedan od drugog, sve. To je i pričala Miljana dok je ovaj bio diskvalifikovan. Sve radi tako da je navede na abortus - napisala je Marija Kulić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

Naime, kako kaže Marija u svojoj alarmantnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Ermina je slala poklone njenom unuku samo iz razloga jer podržava Ivana Marinkovića, oca deteta, a zatim i prenela informaciju da je slagala Miljanu da joj je poslala oproštajno pismo pred smrt.

- Ermina, rekla si mi da si Željku slala paketiće jer si bila "buđolina" najveća podrška. Znači, to si radila zbog njega. Moju ćerku si uvredila milion puta na osnovu bolesti, a i na suočavanju. Na kraju, opajdaro jedna, Miljani si rekla da sam joj pisala oproštajno pismo pre smrti. Loš si čovek i sve radiš da bi bila u medijima - napisala je Marija Kulić u objavi na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading