ISPLIVALI NOVI DOKAZI O SANDRI REŠIĆ I MATEI CAR: Konačno će svi saznati šta je ISTINA o IZDAJI MATORE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prepisci između pevačice i hrvatse tiktokerke se sve jasno vidi.

ISPLIVALI NOVI DOKAZI O SANDRI REŠIĆ I MATEI CAR: Konačno će svi saznati šta je ISTINA o IZDAJI MATORE!

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

Matea Car i Sandra Rešić

Nakon ogromne prašine koja se digla oko toga kako je Sandra Rešić izdala Jovanu Tomić Matoru, nastavila se polemika oko odnosa između naše pevačice i hrvatske tiktokerke Matee Car koja je rasturila Matorin brak s Anitom Stanojlović. Sada su isplivali dokazi da Rešićeva za nju nije znala pre nego što je došao čas da se afera raskrinka. 

Naime, ispostavilo se da Sandra ipak nije bila upućena u Anitinu aferu s Mateom tokom leta, kako je trvdila Ermina Pašović lada je iznosila dokaze protiv Sandre, jer kako piše Pink Rešićka na dan Matorine i Anitine svadbe, kao ni pre "Elite", nije znala za Mateu.

Republika

Foto: ATAImages

Ermina Pašović tvrdila da je Sandra znala za Anitinu aferu

U prepisci koja je isplivala jasno se vidi da je Sandra kontaktirala sa Mateom prvi put 2. novembra što ide u prilog tome da je pevačica govorila istinu da nije znala za Anitinu aferu s Mateom sve do novembra, kada je sve i saznala od Ane Spasojević. 

Tada je, prema navodima, stupila u komunikaciju sa Hrvaticom kako bi je podržala da obelodani šta se između Matorine supruge i nje dešavalo. 

Nastavile su da se čuju i putem whatsApp-a gde je definitivno potvrđena Sandrina priča da je imala nameru da pruži podršku Matei u suočavanju s Matorom i raskrinkavanju njene afere s Anitom.

Podsećamo, tokom polemika o ovoj aferi, upiralo se u prst na mnoge Matorine prijatelje koji su navodno znali da joj Anita radi iza leđa i da su je svi izdali. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading