NE ZNA SE KO JE GORI: Sita Ahmić uporedila Asmina i Janjuša, pa progovorila o ORGIJAMA i DROGIRANJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra unakrsno odgovarala na pitanja, zaškripalo kad je rekla da Durdžić duguje bogu i narodu, a ima pare za narkotike.

NE ZNA SE KO JE GORI: Sita Ahmić uporedila Asmina i Janjuša, pa progovorila o ORGIJAMA i DROGIRANJU!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Sita Ahmić, koja večeras gostuje na Pinku, iskoristila je priliku da se, pored toga što je ocrnila Marka Janjuševića Janjuša, javno obračuna i sa bivšim zetom Asminom Durdžićem

Naime, ona tvrdi kako on nema ništa i živi sa roditeljima, te da će za sve laži o njoj i sestri debelo platiti na sudu, pa se osvrnula na to kako je Asmin pričao da su Aneli i ona zajedno orgijale:

- Bože oprosti, ja samo mogu da zaključim da je on tako živeo. Kako to nekom padne na pamet?!

Republika

Foto: Printskrin

Sita Ahmić iznela sve što zna o bivšem zetu

Međutim, umesto odgovora dobila je pitanje da li je njena sestra koristila narkotike, na koje se ogradila.

- Ne znam, to su njene privatne stvari. On je taj koji to koristi svakodnevno. Ona je imala brojne probleme s njim - rekla je Ahmićeva, a na konstatacije da to mnogo košta, što je kontradiktorno sa njenim tvrdnjama da Dudžić nema para, dodala je:  

- Čovek je pogodio neke poslove, mogao je da ima novac, ali on živi danas za sutra. Ne može on da ima novac, stalno ga jure ljudi!

- Ako je stvarno dužan, što ga neko ne sačeka - dobila je novo pitanje.

- Stvarno ne znam. Čula sam za nekog doktora iz Austrije i nekih 28 porodica. Da njima duguje. On je u Austriji kao prevarant, ali doći će sve to na naplatu - tvrdi Ahmićeva.

- Kako ćeš se braniti, ako te bude tužio, jer si iznela da je bio u vezi sa advokatom - pitala je pripdanica Sedme sile.

- Neka tuži, ja ću pričati šta znam - zaključila je ona.

Prethodno je priznala da stoji pri svojim ranijim izjavama da se ne zna koji zet je gori, te da nijedan ne treba njenoj sestri. Ona je iznela i stav porodice da će prihvatiti Aneli sa detetom, ali da Janjušu ne mogu oprostiti njegovo ponašanje prema trudnoj Ahmićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
djole

15.06.2024 11:17

Svi zajedno drusvo hohstaplera i prevaranata