DOKTOR MORAO HITNO DA REAGUJE ZBOG ANELI: Saopštene TEŠKE VESTI o BEBI, sve vreme je znala ISTINU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić progovorila o detaljima odlaska kod lekara.

DOKTOR MORAO HITNO DA REAGUJE ZBOG ANELI: Saopštene TEŠKE VESTI o BEBI, sve vreme je znala ISTINU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Nakon što je otkrila bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu da će abortirati njegovo dete, Aneli Ahmić stala je za crnim stolom i pred milionskim audtiroijumom otvorila dušu. Naime, Aneli je istakla da je bila kod doktora i da je svaki dan krvarila, te ju je produkcija odmah zbrinula. 

Međtuim, Aneli kaže da joj je lekar prepisao lekove, te se nadovezala na Janjuševićevo ponašanje. Odmah potom Ivan Marinković je ustao i dobacio da je razlog Anelinog abortusa zapravo ponašanje Marka Janjuševića Janjuša. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Otišla sam kod doktora jer sam svaki dan krvarila. Trebala sam da primim inekcije, ali sam nastavila da pijem lekove - rekla je Aneli.

- Ja sam znala da će ti trudnoća biti otežana i rekla sam ti da si folirant. Ja sam znala da ti je teško da održavaš trudnoću. Juče sam bila kod ginekologa i dotakli smo se tebe, on mi je rekao da ti je trudnoća otežana - rekla je Milica.

- To je istina, rizična mi je trudnoća, doktor mi je rekao da moram da idem na savetovanja - rekla je Aneli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Aneli je rekla da je čekala da vidi Janjuševo ponašanje, znači da je jedan od razloga loše Janjuševo ponašanje - rekao je Ivan.

- Šta se promenilo otkad je ona trudna - upitao ga je Đedović.

- Pa generalno, isto je sve, samo je sada još gore. Ja sam doneo konačnu odluku, ja i ona nikad nećemo više biti zajedno. Smatram da je odgovornost prema bebi podjednaka, vidim da se naše svađe nastavljaju, mislim da nema potrebe za tim. Mislim da treba da porazgovaramo o svemu lepo - odgovorio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
dušanka

19.06.2024 05:37

aneli je zlo...folirant...jedino mi je žao bebe...do kojoj nikom nije stalo...

Zar

19.06.2024 14:38

@dušanka - ima vece zlo od tebe bednice Sta tebi ima biti zao bebe Treba da rodi dete od necoveka kao sto si ti Rugobo da vodi svoj zivot ne bi vodila od drugi

Ljiljana

19.06.2024 19:34

Aneli lažira trudnoću. Ona se igra sa Janjušem, i njegovim emocijama, lažima i svojom zlobom. Ali kako se Bog može poigrati sa njom i njenim raskalašnim lažnim životom. Stići će joj na naplatu!!!

Mima

21.06.2024 10:46

Ma,ko jos moze da odluci,da dete rodi sa pastuvom...Janjus je bruka svone porodice i cerke Krune.