ASMIN I JANJUŠ NE DELE SAMO ANELI: U kožu im se urezala još jedna ISTA ŽENA, njen lik im nikada neće izbledeti (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži priča da Durdžić kopira Janjuševića.

ASMIN I JANJUŠ NE DELE SAMO ANELI: U kožu im se urezala još jedna ISTA ŽENA, njen lik im nikada neće izbledeti (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

U jeku drame koja se odvijala u "Eliti" kada je Marko Janjušević Janjuš doživeo nervni slom jer je posle razgovora sa Aneli Ahmić ona donela konačnu odluku da prekine trudnoću, na društvenim mrežama se povela polemika o tetovaži njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

Naime, on je pre nekoliko dana istetovirao lik devojke, koja je mnoge podsetila na Staniju Dobrojević.

Iako je većina korisnika društvenih mreža, pa čak i nekih poznatih poput Ermine Pašović, smatrala da je to pravi dokaz ljubavi prema Staniji, bilo je i onih koji su u Asminovoj tetovaži videli nešto drugo. Pojedini su pronašli sličnost sa ženskim likom koji na ruci ima i Janjuš, zbog čega su krenule polemike i komentari da ga je iskopirao.

Međutim, kad se malo bolje pogleda, a i s obzirom na to da Durdžić na sve načine nastoji da fascinira Dobrojevićevu, mnogo je verovatnije da je istetovirao upravo njen lik, te da slike koje on i Janjuš imaju na svom telu samo liče na prvi pogled.

Republika

Foto: printskrin

Marko Janjušević Janjuš već ima sličnu tetovažu

Podsećeamo, Alibaba se po pitanju Aneline trudnoće izjasnio da nema problem da majka njegove ćerke rodi dete i Janjušu, te da mala Nora živi sa njima. On je čak izrazio očekivanje da će oko preuzimana deteta pre naći zajednički jezik sa Markom, nego sa bivšom partnerkom. On je takođe poručio da sa Aneli ubuduće može komunicirati jedino preko advokata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sliku tvoju ljubim 😛

19.06.2024 14:56

Retko lep ovaj intelektualac Alibaba. Hvala Vam što nam svakodnevno prenosite njegove uzvišene misli.