Marijana Zonjić u Minskom polju priznala: Otac me se odrekao zbog veze sa Lukasom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Sanjom" je večeras na jutjub kanalu Republika TV!

Marijana Zonjić u Minskom polju priznala: Otac me se odrekao zbog veze sa Lukasom!

Foto: Republika

Marijana Zonjić

Voditeljka Sanja Arsić ove srede ugostila je Marijanu Zonjić koja je svojim učešćem u "Zadruzi" mnoge zaintrigirala. Popularna tiktokerka i pevačica otkrila nam je do sada nepoznate detalje o njenom životu. Marijana se dotakla i njene veze sa Acom Lukasom i priznala šta je zapravo istina.

- To je mog tatu najviše povredilo i zato sa mnom nije pričao, zbog te priče o Lukasu. Znaš kako, ja sam tada bila klinka i bilo mi je bitno samo da uđem u rijaliti i da se o meni priča. Ja jesam imala neki kontakt sa Acom i to sam ispričala jednom drugu koji je bio u rijalitiju, na kontu toga sam i ušla, kao bivša devojak Ace Lukasa. Tada me ništa nije zanimalo, samo da ja budem u centru pažnje. Pogrešno, nikada sad tako ne bih! Ja se i danas čujem sa Acom i on je vrlo fer prema meni. Nije mi zamerio ništa, kao ni ja njemu, znam da se oglašavao i ogradio. On zna da sam ja nešto drugo i da me ponelo sve to, hvala mu - priznala je Marijana i dodala da je muvaju i oženjeni fudbaleri:

- Kada bih ti pokazala ko mi sve piše zaprepastila bi se. Ima i oženjenih i slobodnih fudbalera. Znaš kako, oni gledaju da pišu devojkama koje su javno eksponirane jer im one dođu kao trofej. Isključivo tako i gledaju na devojke. Neću da imenujem nikoga, ja na te poruke i ne odgovaram, ma ni ne otvorim - iskrena je Marijana.

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading