ŠA MIONU DOVEO DO LUDILA! ODBRUSIO JOJ, PA JE PECNUO! Ona pozelenela, pa mu se unela U LICE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je imao nokad goru raspravu...

ŠA MIONU DOVEO DO LUDILA! ODBRUSIO JOJ, PA JE PECNUO! Ona pozelenela, pa mu se unela U LICE!

Foto: printskrin

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova partnerka Miona Jovanović ponovo su zaratili nakon emisije, a ona mu je sada zamerila što je rekao da neće sa njim da raskine uprkos svim čarkama samo zbog rijalitija. 

Prosvetli se i prestani da mi pričaš o bivšem odnosu, makar nam stiglo i milion pitanja. Ako si donela odluku da budeš sa mnom, budi sa mnim. Nikog ne držim na silu, radi kako osećaš - rekao je Ša.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Najiskrenije, ne kajem se što sam u vezi s tobom, nego jer sam ti pričala neke stvari za njega. Kajem se što nisam raskinula i pre ulaska jer su mi smetale neke stvari. Ne znam šta tebi nije jasno - rekla je Miona.

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Mione i Ša

 

- Danas si p*srala našu vezu i mene. Zbog svake tvoje izjave, ljudi povezuju sa si sa mnom na silu. Bilo šta što kažeš je neka vrsta emocije. Ja dobijam poniženje, a ti se šepuriš i smeješ. Ceo svet mi se smeje jer ispadam manijak. Znaš kako je meni kao čoveku koji treba da izađe napolje - rekao je Nenad.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

- Svi imamo život napolju, gledaš samo svoje d*pe. Kad si rekao da smo imali intimne odnose, ni tad nisi gledao moje - odbrusila je Miona.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Stavi tačku na taj odnos, j*bala si mi majku, stani molim te - rekao je Aleksić.

- Dok nisam pričala o tome danas, naše teme su bile ti meni ne veruješ, ne znam šta će biti napolju. Poslednjih mesec dana mi j*beš majku zbog svojih sumnji - rekla je Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading