ANGELINA JOJ SPREMILA KONTRA-OSVETU: Umesto da Matora raskrinka Anitu i njenu majku, evo kako će ona da ODGOVARA zbog MALOLETNOG DETETA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićka sve što je Tomićeva ispričala uživo na televiziji prosledila advokatu koji već rešava slučaj koji imaju sa njom.

ANGELINA JOJ SPREMILA KONTRA-OSVETU: Umesto da Matora raskrinka Anitu i njenu majku, evo kako će ona da ODGOVARA zbog MALOLETNOG DETETA!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram

Jovana Tomić Matora

Nakon što je Jovana Tomić Matora skovala pakleni plan da uništi svoju još uvek zakonitu Anitu Stanojlović i njenu mamu Angelinu Stanojlović, tako što će iz Anitinog telefona povratiti sve podatke i javno pokazati poruke koje dokazuju da njih dve nisu bile u dobrim odnosima, oglasila se Anitina majka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Anita Stanojlović i njena majka sve čime Matora preti prosleđuju advokatu

Naime, ona je dala svoj sud o ovom Matorinom potezu, koji je napravila pred kamerama dok se danas u dvorištu poveravala cimerki Mileni Kačavendi

- Ne drži ona mene i Anitu u šaci! Neka je, neka preti javnim hakovanjima i iznošenjem nekakvih poruka i informacija i pozivanjem na to na nacionalnoj televiziji. Sve je svakako to uveliko kod advokata, podnete su i tužbe i krivične prijave - rekla je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

- Verujem u sistem i pravo naše države i da se neće dozvoliti širenje sadržaja. Kada to kažem, ne mislim na bilo kakve prepiske, to su prepiske između majke i ćerke, mislim na fotografije i snimke maloletnog deteta od četiri godine. Ako je to njoj za diku i ponos, da preti takvim stvarima, njoj na čast. Neke malo šire informacije na ovu temu može vam dati Anitina advokatica, koja već nedeljama rešava ovaj slučaj.

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora iznela svoj "pakleni plan" u razgovoru sa Kačavendom

Posle ovog oglašavanja, mnogi su pomislili kako Matora nije trebalo svoje planove da iznosi javno, ukoliko je rešila da se obračuna sa Anitom i njenom majkom. Ovako joj je samo ostavila još posla za njene pravne zastupnike, te je samoj sebi uskočila u stomak. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

21.06.2024 05:24

UŽAS ZA ANGELINU...KOJA GLEDA DA UNOVČI SVOJU ĆERKU, JER NIJE USPELO PROŠLE SEZONE DA JE UNOVČI KAO PROSTITUTKU...OVE GODINE UZ POMOĆ GLUPOG, ALI ALAVOG MIĆE...KOJI NAPLAĆUJE SVOJE USLUGE...MIĆA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...DANKA JE DOKAZ..I MNOGI OSTALI...U OVOM SLUČAJU JE MATORA ISKORIŠTENA...

Djuro

21.06.2024 21:27

@dušanka - Ti si verovatno Dusan a ne Dušanka! Razmisli malo pre nego što napišeš da je neko PEOSTITUTKA! Mozda peres sebe !

dušanka

21.06.2024 05:30

MATORA DO POBEDE...ANITA JE ROĐENI PREVARANT, NAMAZANA NA SVIM FRONTOVIMA...ŽALOSNO DA JE TOLIKO NAMAZAN ZA SVOJE GODINE...KAO MLADA JE, ALI...ZLO U SVAKOM POGLEDU...NE BIRA SREDSTVA