SUOČAVANJE MAJE I ANELI NAKON ABORTUSA: Marinkovićeva uletela spavaću sobu, pa joj poručila OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala još jednom da je velikog srca!

SUOČAVANJE MAJE I ANELI NAKON ABORTUSA: Marinkovićeva uletela spavaću sobu, pa joj poručila OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković ušla je u kuću "Odabranih" kako bi pružila podršku Aneli Ahmić. Ona je danas napustila u ranim jutarnjim časovima imanje u Šimanovcima i u pratnji produkcije je odvedena u privatnu bolnicu kako bi obavila čišćenje. 

Nakon abortusa Aneli se vratila u kuću ,,Odabranih", te je Marinkovićeva prišla i pružila joj podršku u teškim danima koji su pred njom. Maja je posavetovala Aneli da se smiri i da se odmori što više može, a Ahmićeva joj se duboko zahvalila. 

 

- Je l' ti teško? - pitala je Maja.

- Biće bolje - odgovorila je Aneli.

- Polako, odmori sad. Morala sam da dođem... Tako će ti biti par dana, a onda će ti biti lakše. Lezi, naspavaj se, biće ti bolje - govorila je Marinkovićeva.

- Hvala ti - dodala je Aneli.

- Nema na čemu, ovo je stvaro iskreno - poručila je Maja.

Maja je još jednom pokazala da nema zlu nameru kada su teški trenuci u pitanju, što govore i komentari na društvenim mrežama, da je Marinkovićeva dokazala da je veliki čovek. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

Sinoć joj je podršku pružila Janjuševa bivša partnerka, Maja Marinković, koja je svojevremeno takođe abortirala njegovo dete.

Meni je jako žao Aneli u ovoj situaciji, ja joj želim sutra svu sreću, sigurna sam da joj nije lako, svako treba u ovoj situaciji treba da ima razumevanja za nju. Ovo što je on pričao mi je dramaturgija i kao da mu je svanulo što je ovo rekla. Totalno zanemarivanje nje, njegova neodgovornost, ovaj sad stav je zato što je pred kamerama, ja dobro znam kako se sprdao sa mnom u "Narod pita" dok sam ja sedela trudna. Sada će on da kuka i plače, hoće posle svega da popriča sa njom, kada je ona donela odluku. To se desilo posle "Zadruge 4", ja sam ušla u petu sezonu i plakala sam, ostavilo mi je traumu. Šta treba da dozvoli da joj i drugo dete ostane bez roditelja, da ona čuva decu, a da je on po rijalitijima?! To je moj stav, to je moje mišljenje - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

21.06.2024 22:08

Maji je iskreno zao dok ova kalastura Anela, Maji nikad ne bi tako prisla i nebi joj bilo zao da je obrnuta situacija. Anela je bezosecajna i sebicna mahalusa. Janjus jeste los ali posle tragedije koju je imao, prosto me strah da mu ova nije podmetnula trudnocu da ga izludi skroz. A da je loš, loš je mnogo.