STANIJA UNIŠTILA ANELI NAKON ABORTUSA: Uživo na Pinku joj uputila BRUTALNU PORUKU "Ovo joj je KARMA"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku oplela po Aneli Ahmić.

STANIJA UNIŠTILA ANELI NAKON ABORTUSA: Uživo na Pinku joj uputila BRUTALNU PORUKU "Ovo joj je KARMA"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Stanija Dobrojević je večerašnja gošća kod voditeljke Dušice Jakovljević, a na početku emisija je progovorila odmah o abortusu Aneli Ahmić

Stanija se prisetila kroz kakav je pakao on prošla kada je imala spontani pobačaj sa Asminom Durdžićem, Anelinim bivšim partnerom, te se obratila porodici Ahmić da ih je sada stigla karma. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

- Maja je unutra karma, a ja sam spolja. Ovako vam mašem, maše vam karma, prisetimo se početka rijalitija. Pre početka sam imala spontani, a iste te Ahmićke, koej su me targetirale, da uđu i proslave se moj spontane su nazvale marketinški trik i da je to laž i ova unutra, i ova napolju, mi sad ovde pričamo da se mi žene saoćesamo, sad ja treba da se saosećam sa nekim ko mi je govorio takve stvari, to je prestrašno... Neki dan su mi slali klip, za ovu što je govorila. Šta će meni marketing? Svi ste se proslavili preko mene, da ja idem i da izmišljam to. I to se desilo pre nego što je počeo rijaliti. Ja sam rekla da moram da idem pod Ostrog, i onda kreće rijaliti posle pet dana i onda saznajemo za nju, mene je to toliko bolelo, kako žena ženi može tako da kaže nešto - odbrusila je Stanija. 

 

Taki Marinković je večerašnji gost sa Stanijom, a on je ranije poručio sledeće o Anelinom abortusu:

- Sve što smo videli da je Maja sinoć izrekla, podržavam je. Šta reći za Janjuša, ali moja Maja se solidariše sa Aneli, sa istim čovekom je to isto proživela. Prema tome, ja znam kako sam se ja osećao tog trenutka, ja sam donosio papire kada su svi pričali da moja ćerka laže. Ja znam kako je mojoj ćerki bilo, kad sam je video kući belu i svu iznemoglu, nisam znao, pa mi je onda rekla šta je uradila...Sve je to rijaliti šou, ljudi se posvađaju, ali ono što se juče desilo, Maja je ljudski postupila. Maja je Janjušu i izjavila saučešće, jer je pokojni dečko podržavao Maju - rekao je Taki.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SvetlanaP

23.06.2024 06:06

Ima li ova Stanija i jednu pristojnu haljinu? Kako je samo nije sramota da dodje ovde, sedi, blamira se, kao da nije dovoljno sto se uhvatila sa tim tipom dno dna. Usput, sve vise lici na prase. Nos joj je bas praseci.

neko

23.06.2024 06:19

Ti si jedna krava luda eno ti Asmin sa trubom

Bumbar

23.06.2024 07:30

mnogo teških reči i optužba sa svih strana?!