MARIJA KULIĆ OBJAVILA ZVANIČNO SAOPŠTENJE, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA: Ovo se krije od Miljane!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić obavestila javnost šta se dešava u porodičnom domu!

MARIJA KULIĆ OBJAVILA ZVANIČNO SAOPŠTENJE, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA: Ovo se krije od Miljane!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić redovno je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno komentariše priče iz rijalitija ,,Elita". Međutim, pored statusa, Marija često objavljuje i novosti u porodičnoj kući u Nišu, što je bio povodom i ovog puta. 

Naime, na Instagram storiju Marija je obavestila sve da su Kulići dobili novog člana porodice, odnosno psa, kom su dali ime Azra. Marija je objavila nekoliko fotografija sa psom, a potom i sve obavestila da će se oni brinuti o njemu. 

- Ovo je naša Azra, novi član, dušička - napisala je Marija Kulić na Instagramu. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, Marijini pratioci su je podržali, naročito zbog sina Željka, jer mnogi smatraju da će mu samo pomoći odrastanje sa psom. 

Ostaje nam da vidimo kako će na ovo reagovati Miljana Kulić, koja će uskoro napustiti rijaliti ,,Elitu". 

Sukob između Marije Kulić i Ermine Pašović eskalirao je nakon što je bivša učesnica rijalitija "Zadruge" otkrila da je slala poklone malom Željku, sinu Miljane Kulić, tvrdeći da podržava njihovu porodicu. Međutim, Kulićka nije ostala nema na ove optužbe i odlučila je da javno demantuje Pašovićevu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Ermina Pašović Marija Kulić

 

Naime, kako kaže Marija u svojoj alarmantnoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Ermina je slala poklone njenom unuku samo iz razloga jer podržava Ivana Marinkovića, oca deteta, a zatim i prenela informaciju da je slagala Miljanu da joj je poslala oproštajno pismo pred smrt.

- Ermina, rekla si mi da si Željku slala paketiće jer si bila "buđolina" najveća podrška. Znači, to si radila zbog njega. Moju ćerku si uvredila milion puta na osnovu bolesti, a i na suočavanju. Na kraju, opajdaro jedna, Miljani si rekla da sam joj pisala oproštajno pismo pre smrti. Loš si čovek i sve radiš da bi bila u medijima - napisala je Marija Kulić u objavi na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading