MIONA POBEDILA STANISLAVA ZBOG DUPLIRANIH GLASOVA, a takmičarkin BIVŠI je zauvek NAPUSTIO Elitu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je sinoć osvojio najmanje glasova! Za njega je takmičenje završeno!

MIONA POBEDILA STANISLAVA ZBOG DUPLIRANIH GLASOVA, a takmičarkin BIVŠI je zauvek NAPUSTIO Elitu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nominovani učesnici

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervjue sa aktuelnim učesnicima, a potom otišao do nominovanih takmičara, kako bi se odigrala igra za dupliranje glasova. Nominovani učesnici bili su Miona Jovanović, Bojana Pavlović, Darijan Radomirović i Stanislav Krofak Pantera.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj sa nominovanim učesnicima

Takmičari su se igrali sa lopticama i čašama, a u igrici je pobedila Miona, te su njoj duplirani glasovi. Tanasijević je potom saopštio rezultate glasanja. Nakon dupliranja, jedan učesnik je imao 48 odsto, drugi 39 odsto, treći 12 odsto, a poslednji samo 1 odsto glasova publike.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darijan morao da napusti imanje

Najmanje glasova osvojio je Darijan, bivši dečko Miljane Kulić i Sneže Kušadasi, te je on morao da napusti imanje zauvek.

- Jedna osoba ima 48 posto, druga ima 39 posto, 12 posto i ko napušta ima 1 posto. Najviše glasova ima Miona Jovanović, Stanislav je drugi, Bojana ostaje i Darijan napušta Elitu - otkrio je voditelj.

On se pozdravio sa ostalim učesnicima i otišao u studio, gde je voditeljka Ana Radulović obavila intervju sa njim, a on je napisao i pismo o vođi, koje ju je šokiralo.

- Darijane, biće ovo paklena nedelja, jako mi je šokantno ko je vođa. Kako si zadovoljan sa učešćem? - rekla je voditeljka.

- Moraju da mi se slegnu utisci, uspeo sam da pobedim samog sebe, da u moru materijalnih stvari sam uspeo da pobedim sebe i ostanem do ovde - rekao je Darijan.

- Da li smatraš pobedom to što si ostao duže od Sneže u rijlalitiju? - pitala je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darijan u studiju

- Ne smatram pobedom ostati duže u rijalitiju od nje, ali sam je pobedio u drugim stvarima. Pojavila se u životu i otišla - rekao je Darijan.

- Kako komentarišeš odnos sa Miljanom? - pitala je Ana.

- To je osoba koja se retko viđa i sreće. Kod mene je uvek sve od srca, dopala mi se dvaput i bila mi je fina. Nije mi prišla kad sam krenuo i to je to - rekao je Darijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

24.06.2024 10:59

jedna recenica majke darijana dosla sam da sacekam sina jer ce veceras napustiti rijaliti dok znaci pozvana da dode unapred sve se zna kao i pobednik elita nazalost onih koji glasaju sto nije tacno i nema svrhe bacati pare sve se zna kako uvek od publike ispada a ne onaj koga ucesnici biraju toliko providno i ispricane price i netreba verovati u glasove i sve sto kazu ovo je sve od ulaska do napustanja rezirano ali lose provaljeni i videno sve a to je uzimanje novca zastaaao kakvi glasaci cista laz samo pare a narod u zabludi da ce biti sve iskreno i postena igra laz isamo laz alavost i nemoral pobeduje ko ce ko ako ne svoj svoga nazalost istina ali laz je jaca od istina a rijaliti satkan od lazi prvo zabavnog karaktera ne vec bludnicenje i nemoral sve najgore cime se pametan stidi lud se ponosi i tako u krug vezi konja de ti gazda kaze i to su zivoti koje gledamo tuga nemoral osude nepravda deset meseci pozitivnih stvari nema ali nema ko da se postidi toga sve isti od poda do plafona samo sto blesaviji to pare rade sramota koristiti najgore i nagraditi takve nebo je dole a zemlja gore i bogati placu i oni imaju kraj svi smo jedno samo karakter je razlika ako je merilo necega nazalost ko ce koga ako ne svoj svoga ubi nas karma