MIONA SE PRODALA ZA SITNO! Javnost ŠOKIRANA njenom odlukom, čeka se HITNA REAKCIJA Velikog šefa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokazala karakter!

MIONA SE PRODALA ZA SITNO! Javnost ŠOKIRANA njenom odlukom, čeka se HITNA REAKCIJA Velikog šefa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef obavestio je danas takmičare o venčanju koje će se održati na imanju u Šimanovcima između bivših partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Međutim, kada je čuo pismo Velikog šefa Nenad Aleksić Ša je totalno odlepio. 

Želeći da je ubedi da odbije zadatak Velikog šefa i snosi posledice novčanog tipa, Aleksić je ubeđivao Mionu da će joj on dati novac koji bude izgubila, što je šokiralo sve takmičare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša urla na Mionu Jovanović

 

 

- Odbij ovo g*vno! Ja ću ti dati pare, ako ti je stalo odbij, ako ti nije stalo! Da se igra bilo ko sa mojim životom, neću da se smirim! Ne možeš da pričaš sa mnom, ili će odbiti ovo, ja neću dozvoliti da se to održi! - ubeđivao je Nenad Mionu. 

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće i učesnicima saopštio rezultate glasanja.

- Draga Elito, gladaoci su izglasali da žele Mioninu i Stanislavovu svadbu. Drugi po redu su Anita i Anđelo. Tokom ove nedelje pripremaćete se za Mioninu i Stanislavovu svadbu, a uskoro ćete dobiti detaljne informacije o svadbi koja sleduje. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao ovonedeljni vođa Uroš Rajačić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša urla na Mionu Jovanović

 

- Ovo se neće desiti, nema šanse. Miona, ako tu svadbu budeš prihvatila, sa mnom si završila za sva vremena. Ovo venčanje se neće desiti. Bolje sad da crkne, nego da gledam kako se ti udaješ. Ovo nije rijaliti, ovo je moj život. Ja sam njen dečko, neće ona biti pored njega - rekao je Ša.

- Ko si ti da odlučiš umesto nje? - upitao je Mića.

- Ja sam njen momak - rekao je Ša.

- Ovo je pismo naroda, pomiri se sa tim - rekao je Mića-

- Ša, stvarno se smiri - dodala je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading