PREKID PROGRAMA U ELITI! Janjuš se obratio porodici nakon Anelinog ABORTUSA, ne vraća se kući, evo gde će ŽIVETI nakon finala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš prekinuo sastanak i napao Aneli Ahmić!

PREKID PROGRAMA U ELITI! Janjuš se obratio porodici nakon Anelinog ABORTUSA, ne vraća se kući, evo gde će ŽIVETI nakon finala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnje debate došlo je do žestok okršaja između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, za crnim stolom Janjuš je verbalno nasrnuo na Aneli, a ona je imala potrebu da se odbrani od njegovih surovih reči. 

Janjušević je predosetio da će Aneli odneti pobedu u rijalitiju ,,Elita", te je javno dao obećanje da ukoliko Ahmićeva bude pobednica, da će se zamonašiti, što je sve šokiralo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

- Ja ću da se zamonašim, ako ti pobediš u rijalitiju. Asmin je govorio da ona sve laže. Ja kažem gledaocima ako ti pobediš u rijalitiju, jer si ti kao moja žrtva, a nisi uspela da budeš žrtva od strane Asmina, čoveku su napolju verovali svi. Kad ovde budeš pobedila, ja ću da se zamonašim - rekao je Janjuš.

- On je rekao da bi on voleo da pobedi, da nosi pare dvom detetu - dodala je Milena.

- Ja njoj ništa nisam verovao. Ja sam se zaljubio u tebe, mesta sam možda nabrajao iz zaj*bancije, nikad nisam išao na mesta - dodao je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Meni je žao što ovde moram da se kunem, ali on mene navodi na to. Sve što sam rekla ovde je istina - vikala je Aneli.

- Ti si najveći blam, kako ćeš da izađeš? Ja idem kod svog deteta, a ti si najveći blam. Moj odnos sa tobom je blam, zato izlazim prljavog obraza. Ti si najgora osoba koju sam sreo - govorio je Janjušević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading