U ELITU UNETA INFORMACIJA O LEČENJU: Postoje PAPIRI koji sve dokazuju, porodica učesnice SVE pokušala da ZATAŠKA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi zaćutali tokom izlaganja Anđele Šparavalo!

U ELITU UNETA INFORMACIJA O LEČENJU: Postoje PAPIRI koji sve dokazuju, porodica učesnice SVE pokušala da ZATAŠKA?!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Današnji specijalni izazov Velikog šefa je okupio učesnike kako bi diskutovali o temi laži. Voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje učesnicima - koja je najveća laž koju su izgovorili ili čuli od drugih učesnika u rijalitiju "Elita".

Jedna od njih bila je i Anđela Šparavalo, koja je priznala da je uvek govorila istinu o svojoj porodici, ističući da su je sabotirali i da su se konstantno svađali. Kako tvrdi, sve što je iznela je tačno, iako je bila pod pritiskom da ćuti, a zatim i najavila suočavanje sa svojim roditeljima nakon izlaska iz rijalitija, kako bi raspravili laži koje su iznete o njoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

- Ja sam pričala istinu sve što sam govorila za moju porodicu, to je sve istina da su me sabotirali i da su se svađali stalno. Sve je istina i za ujaka, oni su mene tapšali da ne govorim to. Slobodno neka me tuži ujak, postoje papiri da je bio na lečenju - rekla je Anđela za crnim stolom.

- Da li se pribojavaš reakcije roditelja? - upitao je voditelj učesnicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

- Možda sam ja ulila njima neki, strah ali generalno šta god da je u pitanju, ona je rekla da će biti uz mene, ali ja to nisam videla. Samo je davala materijala da me ljudi ovde urnišu. Ja nikada ne bih pričala te stvari da nisu rekli da sam sve izmislila i da sam monstrum - priznala je Šparavalo, dok su je ostali učesnici ćutke posmatrali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading