MILJANA KULIĆ NASRNULA NA BEBICU, PA POBEGLA! Uneredila se na VIŠE MESTA po imanju, isplivali DOKAZI protiv nje (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se reakcija produkcije!

MILJANA KULIĆ NASRNULA NA BEBICU, PA POBEGLA! Uneredila se na VIŠE MESTA po imanju, isplivali DOKAZI protiv nje (FOTO)

Foto: E-stock, TV Pink/printscreen

Učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, ponovo se našla u centru pažnje nakon što je navodno fizički nasrnula na svog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bevicu i zatim pobegla. Naime, kako se navodi, kontrovezna Nišlijka je napala Bebicu pre njegovog gostovanja u radio-emisiji "Amnezija", a zatim napravila haos na imanju u Šimanvocima.

Kako se može videti u komentarima ispod jednog od klipova iz Bele kuće, gledaoci kraj malih ekrana otkrili su da je Kulićeva navodno napravila fizički kontakt sa Macanovićem. Pored toga, Miljana je navodno u hotelu napravila karambol kada se najpre uneredila na krevetu, a zatim i na garnituri.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Miljana Kulić napravila haos u Eliti

- Pre nego što je Bebica ušao u radio, Miljana je nasrnula na njega, pa pobegla... Đedović priča da se uneredila u hotelu i na krevet i na garnituru. Lutkica je opet označavala teritoriju znači, užas - stoji u komentarima ispod spornog klipa na platformi "Jutjub".

Podsećanja radi, Miljana Kulić nedavno je analizirala sve aktuelnosti u rijaltiju, a prvo je priznala zbog čega će tužiti Nenada Macanovića Bebicu.

Nikad nikog nisam tužila, ali je on živeo sa nama, izdao me je i povredio. On je čovek kom sam htela da sam da mi čuva honorare, imala sam maksimalno poverenje u njega, a on me je izdao, pa sam podnela tužbu zbog onoga što je izneo za mene - istakla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

27.06.2024 05:36

MILJANA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...PROMAŠAJ U SVAKOM POGLEDU...KOLIKI JE PRAG TOLERANCIJE ZA OSOBU MENTALNO ZAOSTALU I PREVAZIĐENU NA SVIM NIVOIMA...NITI JE LEPA...LOŠA KOPIJA NE ZNAM NI KOGA...NITI JE DOBRA...NITI JE POŽELJNA...OSOBA KOJA JE ŽRTVA PORODICE, KOJA JE KOLATERALNA ŠTETA MNOGIH...HODAJUĆE ZLO...ŽALIM JE U SVAKOM POGLEDU

djole

27.06.2024 09:22

Dzabe cekamo reakciu Produkcie,, Dzabe cekamo reakciju Produkcije, Muljana je zasticena. Potrebna im je jedna budaletina da pravi haos, lutkica majkina