U ELITI PRONAĐEN IZMET MILJANE KULIĆ: Lekovi uzeli MAHA, ne može da kontroliše gde vriši NUŽDU! Da se ispovraćaš (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović zgrožen prizorom u hotelu!

Aktuelna učesnica rijalitija "Elite", Miljana Kulić, ponovo je šokirala javnost svojim ponašanjem, ovog puta zbog incidenta koji je otkrio njen cimer Marko Đedović. Naime, kako su kamere zabeležile njegove reči, Kulićeva se navodno uneredila u hotelu, izazivajući zgražavanje i nevericu među gledaocima.

Đedović je ispričao detalje koji su ostavili sve prisutne u šoku. Kako je naveo, prilikom tuširanja u hotelu, Miljana je ostavila izmet u tuš kabini, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.

- Šta si našao u hotelu? - pitala je Aneli.

- Miljana se tuširala u hotelu, a na podu je stajalo go*ance - rekao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Marko Đedović i Aneli Ahmić pričaju o Miljani Kulić

- Lažeš? - odovorila je Aneli šokirano.

- Da li ona to uradi slučajno ili namenski? - upitala je Aneli.

- Ma slučajno, zbog tableta koje pije - rekao je Đedović dok je Aneli ostala u šoku.

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, ne prestaje da pravi haos po imanju u Šimanovcima i svojim neprimerenim ponašanjem gotovo svakodnevno gledaoce ostavlja potpuno zabezeknutim. I kada se stekne utisak da se na momenat smirila, Nišlijka neretko ponovo "uđe u crveno" i priredi novi karambol. 

Tako je bilo i prethodne večeri, kada je Kulićeva u naletu besa fizički nasrnula na svog bivšeg partnera, Lazara Čolića Zolu, te ga šipkom udarila po glavi, nakon čega se on presavio i uhvatio za glavu, ispuštajući jauke.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

28.06.2024 10:31

NIje prvi put, uneredila je citav imaginarijum