DA SE NIKAD NE ZABORAVI: Informacija koja je saopštena u Eliti KIDA DUŠU NA KOMADE, rasplakaće ceo narod (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održana lekcija iz istorije i patriotizma u rijalitiju!

DA SE NIKAD NE ZABORAVI: Informacija koja je saopštena u Eliti KIDA DUŠU NA KOMADE, rasplakaće ceo narod (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Danas je jedan od najvažnijih dana za srpski narod, Vidovdan, a u radio-emisiji "Mikseta", aktuelni učesnik rijalitija "Elita" Lepi Mića je sa voditeljkom Miljanom Kulić razgovarao o značaju ovog velikog praznika za pravoslavne vernike.

Naime, Mića je istakao da je Vidovdan dan kada je Knez Lazar ušao u nebesko carstvo, podsećajući na njegovu kletvu izrečenu uoči Kosovske bitke, te tako održao lekciju iz istorije i patriotizma svim neznalicama. Kako je naglasio, Vidovdan nije dan tuge, već sećanja na hrabre junake i njihovu žrtvu, kao i da je Srbija uvek bila na pravoj strani i da se borila za svoj narod, te da je ponosan na to. 

- Danas je dan kada je Knez Lazar ušao s ovozemaljskog u nebesko carstvo. On je jednu kletvu koju je rekao, rekao uoči Kosovske bitke. Mi smo bez Kosova, kao srce bez duše. Ovaj dan je nešto što će nas zauvek sećani na junake tog doba - istakao je Mića u emisiji kod Kulićeve, te nastavio o istoriji srpskog naroda:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Elita 7

- Priča o Milošu Obeliću će ostati zauvek upamćena. Ovo nije dan da se mi nečemo radujemo, nego da se uvek prisetimo da su neki junaci dali svoj život za svoje idele. Mi smo izgubili bitku, ali ne i rat. Činjenica je da je Srbija uvek bila na pravoj strani i da smo se borili za sebe i svoj narod. Ja sam uvek bio ponosan i uvek ću to biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading