ŠA SAZNAO ZA INTIMAN ODNOS MIONE I STANISLAVA: Presavio se od LUDILA, telo ga IZDALO nakon nervnog sloma! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper kipti od besa!

ŠA SAZNAO ZA INTIMAN ODNOS MIONE I STANISLAVA: Presavio se od LUDILA, telo ga IZDALO nakon nervnog sloma! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović eskalirao je u rijalitiju "Elita", nakon optužbi da je Ša uticao na skrnavljenje njenog morala. Ova situacija dovela je do žestoke rasprave između dvoje učesnika, gde su iznete teške optužbe i kontraverzne tvrdnje.

- Nisam kriv. Šta ti hoćeš od mene. Ti mene ovde praviš najgorim. Nije mi jasno da mi sve ovo govoriš, a da ja ništa loše ne radim - kazao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona se svađaju Elita 7

- Šta je sa tobom? Ti si taj koji si pričao da sam ja tokom veze Stanislavu pušila ku*ac - rekla je Miona.

- Ništa nisam uradio, Miona, da li si ti toga svesna? Na kraju ću stvarno da završim u ludnici jer mi se sve ovo dešava. Ja sam rekao da ću biti normalan sutra na svadbi, a ti mi mi uvek otežavaš. Ne mogu da trpim to da me moja devojka nikada ne brani i ne staje na moju stranu - kazao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona se svađaju Elita 7

- Šta ćeš sa mnom ako ne možeš da me gledaš očima? - upitao je Ša.

Podsećanja radi, u toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera je postala napeta kada je jedno od pitanja bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša, a koje se odnosilo na njegovu odluku da ne obuče majicu sa likom Stanislava Krofaka na momačkoj večeri. Ša je izjavio da bi bilo blam da obuče majicu, ali je istovremeno priznao da se oseća kao "najveći blam" zbog toga što se sam prijavio da Mioni Jovanović bude kum na svadbi.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
svasta

29.06.2024 09:28

Dosadno je stalno o tome sta je rekao bolestan covek, nije ni smesno postaje tortura gledalaca slusati sha i jedno isto kme kme kme lecite ga