JANJUŠA ČEKA STRAVIČAN SUD ZBOG ANELINOG ABORTUSA: Osuđen uživo u programu, moraće da ODGOVARA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko trudnoće Aneli Ahmić ne prestaje!

JANJUŠA ČEKA STRAVIČAN SUD ZBOG ANELINOG ABORTUSA: Osuđen uživo u programu, moraće da ODGOVARA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš, jedan od učesnika rijaliti šou programa, dobio je priliku da prokomentariše tvrdnje svojih cimera o njegovoj iskrenosti i odgovornosti u vezi sa odlukom Aneli Ahmić o abortusu. Janjuš je istakao da se ne usteže da razgovara sam sa sobom kada mu je teško, te da ne mari za mišljenje drugih koji pokušavaju da ga okrive.

Međutim, njegov cimer Mića je izneo drugačije mišljenje, ističući da Janjuš beži od odgovornosti i da nije iskren. Mića je naglasio da smatra kako su i Janjuš i Anela odgovorni za situaciju, ali je istakao da je Janjuš menjao svoje stavove u skladu sa okolnostima.

- Ovde neki žele da na mene svale krivucu, ali ja dobro znam da sam iskren. Pričam često i sam sa sobom kad mi je teško, a ko će to da mi uzme za zlo, to mene ne zanima - kazao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

- Janjuš sad beži od odogovornosti. On je svestan da se vidi da nije iskren. Ja sam rekao šta iskreno mislim. Mislim da su Aneli i Janjuš oboje krivi za ono što se desilo, ali je svoje stavove menjao kako je vetar duvao. Nije ni sam u jednom trenutku znao neke stvari. Aneli nije dobro ni poznavala njegove navike, kako funkcioniše, šta i kako voli, ali je uveliko pričala o venčanju i deci. Nisu me slušali, nego su de na mene drali kad kažem iskreno šta mislim. Podržao sam njenu odluku, jer kad je trebalo da bude tu za nju i podrži je, on to nije uradio. Sinoć je rečeno da je Aneli izvršila abortus da bi se pomirila sa Asminom, Ivan je to rekao, a Janjuš to potvrdio. Janjuše, ti si rekao da ona plače zbog Asmina, to je znak da nemaš ni trunku poverenja u Aneli - kazao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Elita 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
janjus odron

29.06.2024 10:01

Covek pred 200 kamera non stop i ustane i prica kako je on bio super hteo dete lepo se ponasao...sta dalje pricati sa takvim mentalnim sklopom? Uostalom ceo njegov zivot je slika njegove pameti i njegovog karaktera. Ljigav covek niske inteligencije ali zivotinjski lukav kao hijena.

Smiljka

03.07.2024 10:11

POTREBNA JE TRUDNOĆA DA BI SE RADILA KIRETAŽA