TAKMIČARI ELITE SAZNALI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Svi su se IZBEZUMILI zbog detalja, evo šta se sve menja u rijalitiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari saznali šta se dešava napolju!

TAKMIČARI ELITE SAZNALI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Svi su se IZBEZUMILI zbog detalja, evo šta se sve menja u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sutra će se na imanju u Šimanovcima organizovati svadba Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofak, a njen sadašnji dečko imaće ulogu njenog kuma, Nenad Aleksić Ša. Mnogi strahuju kako će Ša reagovati kada Mionu bude video da izgovara sudbonosno ,,Da" pred matičarem bivšem dečku, budući da je poznato koliko je on ljubomoran. 

Međutim, ono što su takmičari saznali od informacija iz spoljnog sveta jeste da je produkcija organizovala celodnevno dešavanje na imanju i da će uveče tek imati gala žurku povodom venčanja Mione i Stanislava, na kojoj će prisustvovati pevačica Nada Topčagić, ali i mnoga druga brojna iznenađenja. 

Jovana Cvijanović i Milica Veličković primetile su da je Miona presrećna što će se udati za bivšeg. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miiona Jovanović Elita

 

- Ne znam, ona je presrećna, to se vidi baš, Ša koji tu bleji, predmet sprdnje, a još ako dođu roditelji, to je to - priča Milica. 

- Misliš da su u stanju da dođu? - upitala je Jovana. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković i Jovana Cvijanović ogovaraju Mionu Jovanović

 

- Da! Oni vape za tim da odvoje njih dvoje, a iskreno da ti kažem, mislim da namerno nije dobila poziv, da bi pustili priču, što da ne raskinu sad 10 dana pred kraj, zanimljivo i da se gleda i sve i eto ti - dodaje Veličkovićeva. 

Ostaje nam da vidimo kako će Ša reagovati kada bude video pred očima Mionu u venčanici, pored bivšeg dečka Stanislava i da li će joj zapravo dozvoliti da se celo venčanje održi, budući da je nekoliko puta najavljivao da će mladu ukrasti i odvesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading