POČINJE PAKAO NENADA ALEKSIĆA ŠA! Veliki šef poslao HITNO saopštenje takmičarima Elite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će publika moći da gleda venčanje Mione Jovanović i Stanislava Krofaka!

POČINJE PAKAO NENADA ALEKSIĆA ŠA! Veliki šef poslao HITNO saopštenje takmičarima Elite!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Danas će Miona Jovanović stati na "ludi kamen" sa Stanislavom Krofakom, svojim bivšim partnerom, što danima unazad izluđuje Nenada Aleksića Ša, njenog partnera. Već u 13.30 očekuje se kupovina mlade, dok će se čin venčanja, a zatim i gala proslava, održati s početkom u 22 sata, a Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi obavestio sve da je vreme za početak.

- Draga Elito, osvanuo je dan koji ste dugo čekali. Miona i Stanislav će se venčati. Mionu čeka venčanica u hotelu i može krenuti ka salonu, a Stanislava čeka odelo u kući Odabranih - glasilo je pismo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Rajačić pročitao pismo Velikog šefa

Inače, svečanost će biti dirigovana voditeljskom palicom rijaliti-zvezde i poznatog šoumena Bore Santane, dok će na svadbi pevati folk zvezda Nada Topčagić.

Za vrhunsku atmosferu na svadbi biće zadužena čuvena folk zvezda Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, obećavajući neviđeni spektakl. Kao i uvek, takmičari, mladenci i gosti će imati priliku da uživaju u muzičkom setu, koju će izvoditi već dobro poznati DJ Neba, koji se nalazi na svakoj žurki na imanju u Šimanovcima.

Stanislav je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" ponizio Aleksića.

- Tebi je ovo rijaliti i želiš da joj se približiš, ispao si iz šina ovde, lažno se ženi sutra -rekao je Ša.

- Ajde kumić smiri se, videćemo sutra ko je ispao iz šina. Ja sebi ne bih dozvolio nikad u životu da pređem preko nekih stvari. Da je meni rekla ono što tebi, nikad je ne bih pogledao više. Ajde kumić, pričaš jedno, radiš drugo - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading