ŠA POZLILO NAGLO! Pojavile se PRVE FOTKE iz Elite, evo u kakvom je stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nije mogao više da izdrži!

ŠA POZLILO NAGLO! Pojavile se PRVE FOTKE iz Elite, evo u kakvom je stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik rijalitija "Elita", Nenad Aleksić Ša, danas je doživeo težak stres zbog događaja koji su se odvijali u rijalitiju. Naime, tokom današnjeg nedeljnog zadatka rijaliti svadbe, njegova devojka Miona Jovanović je stupila u brak sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, što je izazvalo burne emocije kod Aleksića.

Pod uticajem nagomilanog stresa, Nenad Aleksić Ša je odlučio da se povuče u svoju sobu i legne da odmori, kako bi se izborio sa ovim neočekivanim događajem. Njegovi cimeri su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, te su mu pružili podršku u ovom teškom trenutku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša legao da spava

 


Ostali učesnici rijalitija "Elita" su takođe šokirani ovim događajem, te su pružili podršku kako Nenadu Aleksiću Ši, tako i Mioni Jovanović. Emotivne reakcije su bile prisutne tokom cele ceremonije, a nakon što je sve završeno, atmosfera u kući se značajno promenila.

Borba sa emocijama je sastavni deo života u rijalitiju, a današnji događaji su dodatno pojačali tenziju među učesnicima. Nenad Aleksić Ša se suočava sa izazovom da se nosi sa svojim osećanjima, dok se ostali takmičari trude da pruže podršku i razumevanje u ovim teškim trenucima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša na venčanju Mione Jovanović

 


Današnja svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka je definitivno izazvala veliku buru emocija u rijalitiju "Elita", a Nenad Aleksić Ša se suočava sa teškim trenucima. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kako će učesnici uspeti da se nose sa ovim izazovima u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading