MIONA GOLIŠAVIM GRUDIMA MAMILA STANISLAVA: Na Nenadove OČI bivšem stavila bujno poprsje ispod nosa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ne može da odvoji oči sa grudi Mione Jovanović!

MIONA GOLIŠAVIM GRUDIMA MAMILA STANISLAVA: Na Nenadove OČI bivšem stavila bujno poprsje ispod nosa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras je u okviru nedeljnog zadatka rijaliti venčanja došlo do neočekivanog obrta kada su Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak stupili u brak pred kamerama. Čitav događaj je bio obavijen tenzijom iščekivanja, a kada su mladenci seli u svadbena kola, pažnju je privukao Stanislavov pogled koji je bio usmeren na Mionine bujne grudi.

Dok su se Miona i Stanislav vozili ka njihovoj privremenoj svadbenoj lokaciji, kamere su uhvatile trenutak kada Stanislav nije mogao da skine pogled sa Mioninih grudi. Ovaj neprimeren potez izazvao je brojne reakcije među gledaocima, a mnogi su se zapitali kako će na ovo reagovati Mionin sadašnji dečko, Nenad Aleksić Ša.

 


Ova neočekivana situacija izazvala je žestoku raspravu među gledaocima rijalitija, a društvene mreže su buknule od komentara. Mnogi su osudili Stanislava zbog neprikladnog ponašanja i nedostatka poštovanja prema Mioni, dok su se drugi pitali da li je ovo možda bio deo rijaliti zadatka ili je Stanislav zaista pokazao nedolično ponašanje.

S obzirom na to da je Miona trenutno u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, mnogi su bili znatiželjni da vide kako će reagovati na Stanislavov postupak. Nenad je do sada javno podržavao Mionu i bio uz nju u svim njenim rijaliti avanturama, te se očekivalo da će imati jasnu reakciju na ovaj skandalozni potez.

Ovaj neočekivani incident dodatno je zakomplikovao već napetu situaciju u rijalitiju, ostavljajući gledaoce u iščekivanju daljeg razvoja događaja. Dok se javnost pita kako će se ova drama okončati, ostaje nam da vidimo kako će Miona, Stanislav i Nenad reagovati na ovaj izazov u narednim epizodama rijalitija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading