STANISLAV ŠČEPAO MIONU, PODIGAO, PA JE PRENEO PREKO PRAGA: Ovo su svi čekali da vide, Ša odmah našao da UNIŠTI VENČANJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokazala da je spremna na sve!

STANISLAV ŠČEPAO MIONU, PODIGAO, PA JE PRENEO PREKO PRAGA: Ovo su svi čekali da vide, Ša odmah našao da UNIŠTI VENČANJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Nada Topčagić čestitala je mladencima Mioni Jovanović i Stanislavu Krofaku na venčanju, a onda su njih dvoje krenuli ka Beloj kući.

Nakon toga, Stanislav Krofak je uhvatio Mionu u naručje, te je po starim srpskim svadbenim običajima preveo preko praga, što su učesnici nagradili gromoglasnim aplauzom.

Kada ju je preveo preko praga, ona je bacala sito u visinu. Ša je odmah počeo da dobacuje Mioni da ima bube po venčanici, želeći da uništi trenutak. 

 

Nakon što je Milica Kon proglasila Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka mužem i ženom, došlo je vreme da Miona baci bider majer. Naime Anita je uhvatila bider majer koji je Miona bacila.

Da li je Anita sledeća i da li će je Anđelo oženiti uskoro, ostaje nam da ispratimo.

Voditeljka Milica Kon našla se u ulozi matičara na večerašnjoj ceremoniji venčanja Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, te je nakon razgovora sa njima, prešla i na svečani čin venčanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak venčanje

 

- Dragi mladenci, dragi kumovi i ostali gosti, dobro nam došli. Danas smo se ovde okupili kako bi prisustvovali svečanom činu zaključenju braka Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Moja je dužnost da vas prethodno upozorim i postavim vam sledeće pitanje: Da li ste u srodstvu ili postoji nešto što može sprečiti zaključenje ovog braka - pitala je Milica.

- Ne - rekli su i Miona i Stanislav.

- Da li vi kumovi tvrdite da se pred nama nalaze Miona Jovanović i Stanislav Krofak - pitala je matičarka.

- Da - rekli su i Ša i Matora.

- Brak je zakonom uređena zajednica ćivota muškarca i žene, ne dozvolite da vam zakon uređuje brak, uredite ga sami. Želimo da vam bude lepo, da se radujete jedno drugom. Savetujemo vam da ne žurite, nemojte odmah potrošiti sve, rasporedite uzajamno poštovanje na svaki dan zajedničkog života. Ljubav je lepa samo kada se podrazumeva. Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Da li vi Stanislave pristajete da stupite u brak sa Mionom - pitala je Milica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading