MIONA I STANISLAV NAPUSTILI ELITU: Procurio snimak iz spoljnog sveta, Krofak se SKINUO, a onda su proradile NJEGOVE vešte ruke! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partneri proslavili medeni mesec u hotelu van zidina rijalitija!

MIONA I STANISLAV NAPUSTILI ELITU: Procurio snimak iz spoljnog sveta, Krofak se SKINUO, a onda su proradile NJEGOVE vešte ruke! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Sinoć su u "Eliti" na "ludi kamen" stali Miona Jovanović i Stanislav Krofak Pantera, a Veliki šef im je priredio i gala proslavu. Nakon što se proslava završila, Miona i Stanislav su dobili priliku da napuste rijaliti i u hotelu proslave svoj medeni mesec.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Stanislav napustili Elitu

Obezbeđenje ih je dopratilo do jednog prestoničkog hotela, a potom su ušli u apartman, u koji su za ovu priliku ubačene kamere. Stanislav nije časio časa, već je odmah krenuo da se skida. Tako je odmah skinuo majicu i pokazao svoje izvajano telo.

Kako bi mogla da se opravda kod Nenada Aleksića Ša, Miona je odmah pobegla u kupatilo i krenula da se ogleda, a zatim se spremila za tuširanje. Nakon tuširanja obukla je atraktivnu kombinaciju. Posebnu pažnju publike privukao je njen šorts, koji je, čini se, bio nikad kraći. 

Kako bi sve bilo savršeno, Veliki šef je Mioni i Stanislavu obezbedio masera. Čim je maser ušao u hotelsku sobu, Stanislav je legao na sto za masažu, a Miona je pobegla u sobu i legla na krevet. Ostaje da se isprati kako će Ša reagovati kad bude ugledao scene iz hotela. 

Inače, pre nego što je otišla na medeni mesec sa Stanislavom, Miona je imala situaciju sa reperom, kog je krenula da provocira.

- Gde si išao na medeni mesec? - upitala je Miona. 

- Nigde! - otkrio je Ša. 

- Nigde? Dobro, imam pravog matičara, pa se razvedem posle, da ti budeš malo preljubnik! Ako mogu ja da budem ljubavnica, može i on ljubavnik - poručila je Miona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading